ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Στάμενιτς για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του

Ο Μάρκο Στάμενιτς
Ο Μάρκο Στάμενιτς PAUL ELLIS/AFP

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (18/6) ο Μάρκο Στάμενιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Μάρκο Στάμενιτς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος μέσος από το βράδυ της Τρίτης (18/6) έχει φτάσει στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τη μετακίνησή του στους "ερυθρόλευκους".

Ο διεθνής με την εθνική της Νέας Ζηλανδίας, που έχει διπλό διαβατήριο όντας και Σέρβος, έρχεται ως δανεικός στους Πειραιώτες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με το deal της αγγλικής ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα να ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ωρών.

Ο Στάμενιτς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από ομάδες της Νέας Ζηλανδίας πριν πάρει μεταγραφή τον Σεπτέμβριο του 2020 για την Κ19 της Κοπεγχάγης. Από εκεί πήγε στη Χόγκε πριν επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Κοπεγχάγης.

Από την οποία έφυγε το καλοκαίρι του 2023 για τον Ερυθρό Αστέρα με τον Στάμενιτς να κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος με 35 εμφανίσεις, δύο γκολ και μια ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ