ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στο κάδρο ο Ριόχα τον οποίο διεκδικούν Μπέτις και Βαλένθια

Ο Λουίς Ριόχα
Ο Λουίς Ριόχα RICARDO LARREINA/SPAIN DPPI/DPPI VIA AFP

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στα υπόψιν του για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης τον Λουίς Ριόχα με τον οποίο συνεργάστηκε για 3,5 μήνες στην Αλαβές.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στα υπόψη τον Μπράιαν Χιλ της Τότεναμ με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Έιμπαρ και τη Σεβίλλη, ενώ στο τραπέζι των "ερυθρόλευκων" έπεσε κάποια στιγμή και το όνομα του Άλεξ Μπερεγκέρ ο οποίος όμως είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κατόπιν εισήγησης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις και άλλων εξτρέμ και ένας εξ' αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, είναι ο Λουίς Ριόχα (σ.σ. γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 1993) με τον οποίο ο Μεντιλίμπαρ συνεργάστηκε για 3,5 μήνες στην Αλαβές.

Ο Ισπανός πλάγιος επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Αλαβές έχοντας 39 συμμετοχές, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σκοράροντας εναντίον της Σεβίλλης, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Κάντιθ και της Αλμερία.

Το διάστημα που ο Μεντιλίμπαρ ήταν στην Αλαβές, ο Ριόχα ήταν βασικός παίζοντας σε 12 ματς στο πρωτάθλημα, μοιράζοντας δύο ασίστ στους αγώνες με τη Θέλτα και την Έλτσε.

Ο Ριόχα είναι αριστεροπόδαρος, διακρίνεται για την καλή τεχνική του, την ταχύτητά του, την καλή κάθετη και μακρινή πάσα, την εξαιρετική ντρίμπλα και την ομαδικότητά του. Ο Ισπανός είναι 30 στα 31, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλαβές μέχρι τον Ιούλιο του 2025 και έχει αγωνιστεί επίσης στις Καμπανένσε, Ρεάλ Μαδρίτης Γ', Θέλτα Β΄, Μαρμπέγια και Αλμερία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ