ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά οδεύει προς την Λουντογκόρετς με μεταγραφή

(7 ) /   /  -   (  / EUROKINISSI)
(7 ) / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικο στάδιο της προετοιμασίας, με τον μέσο από την Γουινέα να οδεύει προς την Λουντογκόρετς μέσω κανονικής μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ποδοσφαιρική επένδυση το καλοκαίρι του 2021 αγοράζοντας από την Λιλ τον Αγκιμπού Καμαρά, με τον νεαρό μέσο από την Γουινέα να μην καταφέρνει πάντως να στεριώσει στον Ρέντη και να αγωνίζεται την περασμένη σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον παίκτη να επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι, ωστόσο είναι πλέον έτοιμος να αναχωρήσει εκ νέου για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με την Λουντογκόρετς να έρχεται σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε μπλοκάρει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς με τη Γουινέα και τον είχε κόψει από την αποστολή που έφυγε την Δευτέρα (15/7) για την Ολλανδία, με τον παίκτη να προοριζόταν για προπονήσεις με τους "κομμένους" πριν εμφανιστεί η προοπτική της Λουντογκόρετς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ