ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο ατζέντης του Ιμπόρα συναντήθηκε με στέλεχος της Λεβάντε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ισπανού

Ο Βιθέντε Ιμπόρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό
Ο Βιθέντε Ιμπόρα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε σε ισπανικά μέσα για τη συνάντησή του με στέλεχος της Λεβάντε, με ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν να είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα της La Liga 2 ο πολύπειρος χαφ του Ολυμπιακού.

Ο κύκλος του Βιθέντε Ιμπόρα στον Ολυμπιακό, μετά και την κατάκτηση του Conference League, ενδέχεται να ολοκληρωθεί, αν υπολογίσουμε την εκφρασμένη επιθυμία του πολύπειρου χαφ να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, Λεβάντε.

ομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει", δήλωσε πρόσφατα ο 36χρονος μέσος των "ερυθρόλευκων" σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του.

Σήμερα (7/6), ο ατζέντης του Ιμπόρα, Φέντε Μάρκο, το πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς η "As" σε δημοσίευμά της φιλοξενεί δηλώσεις του.

Ο εκπρόσωπος του Ισπανού αναφέρεται στη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φελίπε Μινιάμπρες, και μέχρι πρότινος προσωρινό προπονητή της Λεβάντε, με ένα από τα θέματα που έπεσαν στον τραπέζι να είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιμπόρα στον σύλλογο μετά από έναν χρόνο.

"Υπάρχει μια επικοινωνία μεταξύ όλων των μερών, του Φελίπε, του διοικητικού συμβουλίου, του συλλόγου και των οπαδών, με τον Βιθέντε. Έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε ότι οι συνθήκες επιτρέπουν να γίνει αυτό δυνατό. Επίσης να δούμε τις επιλογές, γιατί προέρχεται από την κατάκτηση του Conference League", ανέφερε ο Φέντε Μάρκο μετά το τέλος της συνάντησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι η Λεβάντε έχει ξεπεράσει πλέον τους περιορισμούς που είχε πέρυσι με το Financial Fair Play και οι οποίοι δεν της επέτρεψαν να αποκτήσει τον Βιθέντε Ιμπόρα, παρότι ήταν ελεύθερος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ