ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί οδεύει στον ΑΠΟΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί οδεύει στον ΑΠΟΕΛ
INTIME

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, φορώντας την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Όλα δείχνουν πως στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο 37χρονος Μαροκινός στράικερ βρίσκεται μία ανάσα από τους πρωταθλητές Κύπρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα.

Το συμβόλαιο του Αραμπί με τον Ολυμπιακό έληξε πριν από λίγες μέρες, με τον Μαροκινό επιθετικό να ετοιμάζεται για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η κυπριακή ομάδα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της εδώ και αρκετές μέρες, με τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων να πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, με την στιγμή των υπογραφών να πλησιάζει. Ο ΑΠΟΕΛ είχε κάνει πρόταση στον Ελ Κααμπί για 1+1 χρόνο.

Ο Ελ Αραμπί πλέον είναι ένας θρύλος για τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε στους Πειραιώτες για μια πενταετία και συνολικά πέτυχε 94 γκολ σε 225 συμμετοχές. Με τα ερυθρόλευκα πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ενώ φυσικά... κερασάκι ήταν η κατάκτηση του Conference League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ