ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία και ενσωματώνεται στην αποστολή των ερυθρολεύκων

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έλαβε ένα εξαιρετικό νέο λίγες ώρες μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να φτάνει και εκείνος στη χώρα της τουλίπας για να αρχίσει προετοιμασία μαζί με τους συμπαίκτες του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αγωνιούν εδώ και μερικές εβδομάδες για το αν η ομάδα τους θα μπορέσει να κρατήσει τους βασικούς πυλώνες της περασμένης σεζόν, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην τρελή ευρωπαϊκή πορεία μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Με τον Κώστα Φορτούνη δεν υπήρξε θετική εξέλιξη. Από την άλλη, το θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραμένει ανοικτό. Με την αποστολή των ερυθρολεύκων να πετάει το πρωί από την Ελλάδα με προορισμό την Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μερικές ώρες αργότερα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Μαροκινό φορ να εντάσσεται σε αυτήν.

Ο παίκτης που λατρεύτηκε όσο λίγοι στο μεγάλο λιμάνι με τα 11 γκολ που σημείωσε στο περυσινό Conference (με κερασάκι στην τούρτα το χρυσό γκολ στον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα) βρισκόταν στο Μαρόκο τις τελευταίες ημέρες και ήταν σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει να μην πάρει μέρος στις πρώτες προπονήσεις που έγιναν στον Ρέντη και να συναντήσει τους συμπαίκτες του στις Κάτω Χώρες.

Η παρουσία του στην Ολλανδία, εκ των πραγμάτων ανεβάζει το βαθμό αισιοδοξίας στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναφορικά με την επιμήκυνση της παραμονής του, με τον 31χρονο να έχει μεν στα χέρια του δελεαστικές προτάσεις από το εξωτερικό (πχ Σαουδική Αραβία) αλλά τους Πειραιώτες να ευελπιστούν ότι -με την εξαιρετική προσφορά που του έχουν κάνει- θα τον πείσουν να μείνει και μάλιστα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2026.

Προς το παρόν πάντως, ο Ελ Κααμπί δεν έχει απαντήσει στο κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5,5 εκατ. ευρώ, που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης βέβαια θα λάβει κανονικά μέρος στην αυριανή πρωινή προπόνηση της ομάδας και θα έχει και συζήτηση με τον Μεντιλίμπαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ