ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν ήθελε Ευρώπη, έριξε άκυρο σε καλές προτάσεις από ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία

Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν ήθελε Ευρώπη, έριξε άκυρο σε καλές προτάσεις από ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία
EUROKINISSI

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Γουίλιαν απέρριψε το καλοκαίρι προτάσεις από ομάδες του MLS και της Σαουδικής Αραβίας, καθώς ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Γουίλιαν θέλησε να εκμεταλλευτεί τις ημέρες που ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές κάνοντας ατομικές προπονήσεις, έτσι ώστε να τεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά θέλει λίγο τον χρόνο του αφού μέσα στο καλοκαίρι δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα ούτε έπαιξε σε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι ματς κι ο ρυθμός που μπορεί να αποκτήσει μέσα από αυτά.

Κρίνεται για την αποστολή με Παναιτωλικό

Ο Ισπανός τεχνικός θα δει μέσα στην εβδομάδα πώς τα πηγαίνει ο Γουίλιαν στις προπονήσεις στον Ρέντη και το Σάββατο (14/9) θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό την Κυριακή (15/9) στο Καραϊσκάκης.

Ο Βραζιλιάνος θέλει να μπει άμεσα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού κι ενδεχομένως ο τραυματισμός του Μασούρα να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Λογικά, ο Μεντιλίμπαρ θα συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Παπακανέλλο, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις, τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όσο και πίσω από τον σέντερ φορ.

Στόχος η παραμονή στην Ευρώπη

Σε ό,τι αφορά τον Γουίλιαν υπήρξαν δημοσιεύματα στην πατρίδα του, σύμφωνα με τα οποία απέρριψε πολύ καλές προτάσεις από ομάδες από τις ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας το καλοκαίρι, καθώς ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη.

"Περιμένοντας τόσο καιρό για μια προσφορά, ο Γουίλιαν είδε την αγορά να μειώνεται καθώς πλησίαζε το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν είχαν απομείνει πολλές ελκυστικές επιλογές για τον παίκτη, σύλλογοι από το MLS, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και από τον αραβικό κόσμο έκαναν προτάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να τον γοητεύσουν. Τότε, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Γουίλιαν κατάλαβε ότι θα παλέψει ξανά για τίτλους στον ελληνικό σύλλογο. Επιπλέον, θα αγωνιστεί στο Europa League για τον νυν κάτοχο του Conference League" ανέφεραν.

Ο Βραζιλιάνος θέλει να μπει άμεσα στους αγώνες του Ολυμπιακού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ολιβέιρα, ο οποίος ακολούθησε κι εκείνος ειδικό πρόγραμμα προπόνησης τις τελευταίες ημέρες.

Ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος είναι σε καλή κατάσταση, αφού και προετοιμασία έκανε με τη Γαλατάσαραϊ κι είχε παίξει από λίγο στα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Ο 32χρονος αναμένεται να είναι στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΗΠΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ