ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ μπορεί να κρατήσει τον Όρτα στην Μπράγκα

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ μπορεί να κρατήσει τον Όρτα στην Μπράγκα
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την Ο'Jogo, η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο της Μπράγκα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον του Αντρέ Όρτα.

Η Μπράγκα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντικαθιστώντας τον Κάρλος Σόουζα, ο οποίος απολύθηκε έπειτα από το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας.

Αυτή η εξέλιξη ενδέχεται να επηρεάσει και το μέλλον του Αντρέ Όρτα. Όταν βρισκόταν ο Κάρλος Σόουζα στον πάγκο, ο Πορτογάλος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα.

Ο Ολυμπιακός επιχειρούσε να τον κάνει δικό του, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα, προκειμένου να τον κάνει δικό του. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά, μέχρι που οι συζητήσεις κόλλησαν.

Ο Καρβαλιάλ εκτιμά στο μέγιστο επίπεδο τον Όρτα, παίζει πάντα σπουδαίο ρόλο στο πλάνο του, ενώ θυμίζουμε πως ήταν εκείνος που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Ο'Jogo, το στάτους του Πορτογάλου μέσου ενδέχεται να αλλάξει με την παρουσία του Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα.

Να σημειωθεί πως ο Όρτα έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του υπό τις οδηγίες του Καρβαλιάλ. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε 81 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ