ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο MLS με τη φανέλα της Σάρλοτ, τι δήλωσε μετά το φινάλε του ματς

Orlando City's Iván Angulo, right, moves the ball past Charlotte FC's Pep Biel (10) during the first half of an MLS soccer match, Wednesday, Sept. 18, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Ο Πεπ Μπιέλ με τη φανέλα της Σάρλοτ στο MLS @2024 AP IMAGES/JOHN RAOUX

Λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα στο MLS άνοιξε ο Πεπ Μπιέλ, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό στη Σάρλοτ να έχει και ασίστ στη νίκη της ομάδας του MLS κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σάρλοτ στο MLS πέτυχε ο Πεπ Μπιέλ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του βγάζοντας μάλιστα και ασίστ.

Ο 28χρονος σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στην πέμπτη του παρουσία στο αμερικανικό πρωτάθλημα στο εντός έδρας 4-0 της Σάρλοτ επί της Νιού Ίγκλαντ.

Ο Μπιέλ βρήκε δίχτυα στο 65' για να ανεβάσει τον δίχτυ του σκορ στο 2-0, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την πάσα πάρε-βάλε από τον Αγκιέμανγκ, με τον Ισπανό να μην λαθεύει από το ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ να σημειώνει το πρώτο του γκολ.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77' οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Μπιέλ να είναι αυτός που σερβίρει στον Αμερικανό φορ για το 3-0.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος αγωνίζεται δανεικός για 6 μήνες στη Σάρλοτ από τον Ολυμπιακό, ενώ ο ίδιος μετά το φινάλε του ματς δήλωσε ότι δεν μετακόμισε στις ΗΠΑ για να καθίσει μόνο για μισό χρόνο.

"Οι σκέψεις είναι για μένα, αλλά δεν ήρθα εδώ μόνο για λίγους μήνες. Ελπίζω να μείνω γιατί μου αρέσει πολύ εδώ και το απολαμβάνω. Η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και θέλω να ανταποδώσω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ