ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Τσικίνιο στους ερυθρόλευκους, νέα αποκάλυψη από τον Ρομάνο

Ολυμπιακός: Ο Τσικίνιο στους ερυθρόλευκους, νέα αποκάλυψη από τον Ρομάνο
Ο Τσικίνιο σε ματς της Μπενφίκα @2023 AP IMAGES/ARMANDO FRANCA

Ο Ολυμπιακός χτυπάει σε πολλά μέτωπα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν δικό τους από τη νέα σεζόν τον Τσικίνιο και μέχρι το 2027.

Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και η πρόθεσή του δεν είναι μόνο να ενισχυθεί στην άμυνα όπου παρουσιάζεται τα περισσότερα προβλήματα αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό μεταγραφολόγο να υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο βρίσκονται κοντά σε συμφωνία εν μέσω συζητήσεων με την Αταλάντα και να "ξαναχτυπάει" λίγες ώρες αργότερα, αποκαλύπτοντας τη συμφωνία με την Μπενφίκα για τον Τσικίνιο.

"Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Τσικίνιο από την Μπενφίκα ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν! Υπάρχει προφορική συμφωνία για τριετές deal μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Τσικίνιο, είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση και να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα", αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ για τον 28χρονο επιτελικό μέσο, ο οποίος είναι μέλος της Μπενφίκα από το 2019 και έχει αγωνιστεί την περασμένη τετραετία δύο φορές ως δανεικός, σε Μπράγκα και Γκιρεσούνσπορ.

Στον Ολυμπιακό έχουν κυκλώσει εδώ και μερικές ημέρες το όνομα του 28χρονου, πλην όμως παλεύουν μέχρις εσχάτων για να τον αποκτήσουν άμεσα. Ει δυνατόν, εντός των επόμενων ημερών, ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στον Ρέντη από τώρα και να ενισχύσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Super League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ