ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οδεύει προς την Ελλάδα ο Νέλσον Άμπι, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian

Ολυμπιακός: Οδεύει προς την Ελλάδα ο Νέλσον Άμπι, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Ο Ολυμπιακός "χτυπάει" σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα, με την εφημερίδα "Guardian" να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Πειραιά νίκησε τον ανταγωνισμό της Λούτον και είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον 20χρονο Άγγλο αμυντικό, Νέλσον Άμπι.

Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμου για να ενισχυθεί μεταγραφικά ενόψει της συνέχειας της σεζόν και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, όμως αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες που ετοιμάζονται να ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Και αυτό γιατί έχει εστιάσει για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του στους Κάρμο και Ντράγκοβιτς, όμως την ώρα πηγαίνει και για ένα "χτύπημα" επί αγγλικού εδάφους, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως είναι κοντά στο να κάνει δικό του τον Νέλσον Άμπι.

Ο λόγος για τον 20χρονο Άγγλο αμυντικό (3 φορές διεθνής με την Κ-20 των τριών λιονταριών), με τον δημοσιογράφο Γουίλ Άνγουιν της Guardian να αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός μπήκε σφήνα στην Λούτον για τον Νέλσον Άμπι και ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 20χρονο παίκτη.

Ο νεαρός μπακ ανήκε από το 2020 στην Ρέντινγκ, με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται -βάσει του ρεπορτάζ- αυτή την κατάσταση, για να πείσουν τον Άμπι να τους επιλέξει και να αφήσει στην άκρη την πρόταση της νεοφώτιστης στην Premier League, Λούτον.

Σημειώνεται πως ο παίκτης έκανε ντεμπούτο με τους "βασιλικούς" πριν από τρία χρόνια αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τη σεζόν 2022-23 για να πάρει μέρος σε αγώνα πρωταθλήματος, με τη φετινή σεζόν να τον βρίσκει να έχει ρόλο βασικού στην League 1 αλλά και να φοράει μερικές φορές το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Ρέντινγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ