ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι έντονες παρατηρήσεις του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες και η διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε έντονες παραταρήσεις στους παίκτες του στο ημίχρονο και οι ερυθρόλευκοι είχαν διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι απαιτητικός από τον εαυτό του, από τους ποδοσφαιριστές και καλά πράττει, καθώς ζητάει πάντα το καλύτερο προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάνει στα αποτελέσματα που επιθυμεί. Ο Ισπανός τεχνικός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τους ερυθρόλευκους από την απόδοσή τους στο α' ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το έδειξε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

"Είπαμε ότι θα έρθουμε εδώ για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πιέσουμε, να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν βλέπω τίποτα απ΄ όλα αυτά, δεν παίζουμε…", τόνισε αρχικά ο Βάσκος προπονητής και συνέχισε: "Είμαστε πολύ αργοί στις κινήσεις μας, στις πάσες μας, κάνουμε λάθη, δεν πιέζουμε σωστά στην επίθεση και κάποιες φορές διώχνουμε την μπάλα χωρίς λόγο. Με αυτή την εικόνα θα κερδίσουμε; Βγείτε και παίξτε για να μπορέσουμε να κάνουμε ευκαιρίες και να πάρουμε το ματς".

Μετά τις έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες, η εικόνα του Ολυμπιακού άλλαξε στο β' ημίχρονο και σε αυτό βοήθησε, βέβαια, η είσοδος του Κωστούλα στο παιχνίδι αντί του Ολιβέιρα. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν μεγαλύτερη ενέργεια στην επίθεση, δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ στα σουτ των Μαρτίνς, Ελ Κααμπί, Κωστούλα και Μασούρα.

Ο Μεντιλίμπαρ πάντως περίμενε περισσότερα πράγματα από ορισμένους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ολυμπιακός είχε λιγότερη ενέργεια, ένταση και τρεξίματα απ΄ ότι στον αγώνα με την Μπράγκα, αλλά κάπου αυτό ήταν λογικό αφού είχαν μεσολαβήσει μόλις τρία εικοσιτετράωρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ