ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Νέοι των ερυθρόλευκων έκαναν την πρώτη τους βόλτα στο Μαρακανά

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν την βόλτα τους στο Μαρακανά ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση απέναντι στην Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κ20.

Το Σάββατο στις 22:00 (24/8, MEGA, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) οι Νέοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται γι' ακόμη μία παράσταση. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την Φλαμένγκο στο Μαρακανά για το Διηπειρωτικό Κ20.

Οι παίκτες των Πειραιωτών, αφού έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε, στη συνέχεια επισκέφθηκαν και φωτογραφήθηκαν στο ιστορικό γήπεδο του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

H ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Ολοκλήρωσαν οι Νέοι του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για τον τελικό του Intercontinental U20 το Σάββατο (24/08, 22:00) με αντίπαλο τη CR Flamengo.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί (ώρα Βραζιλίας) για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Fluminense και μετά το τέλος αυτής κατευθύνθηκε η αποστολή στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός με τη CR Flamengo, στο γήπεδο του Μαρακανά.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» για πρώτη φορά το ιστορικό γήπεδο της Βραζιλίας, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από τον αγωνιστικό χώρο όπου θα παίξουν σε λίγες ώρες, διεκδικώντας το τρόπαιο του Intercontinental U20.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεναγήθηκαν και στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ