ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του τίτλου στην Τούμπα

Η εξέδρα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού
Η εξέδρα των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ χτυπούσε δυνατά και για την ποδοσφαιρική ομάδα των Πειραιωτών, με το φινάλε του ματς στην Τούμπα να βρίσκει τους ερυθρόλευκους οπαδούς να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την Μονακό το βράδυ της Τετάρτης (21:30, Novasports 4HD και LIVE από SPORT24) στο πέμπτο και τελευταίο ματς της συγκλονιστικής σειράς play offs των δύο ομάδων που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague στο Βελιγράδι, ωστόσο λίγη ώρα νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς έδιναν ένα σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της Super League Interwetten.

Το εξ αναβολής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των play offs, με τους ερυθρόλευκους να έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Δείτε το video του SPORT24 με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του ματς στην Τούμπα, που σφράγισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ