ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ και επιστρέφει στους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ και επιστρέφει στους ερυθρόλευκους
PRINT SCREEN

Ο Τζόρνταν Χόλσγκρουβ ολοκλήρωσε τον μονοετή δανεισμό του στην πορτογαλική Εστορίλ και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, ο δανεισμός του οποίου με την Εστορίλ για τη σεζόν 2023/24 έλαβε τέλος.

Ο Σκωτσέζος χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε από το καλοκαίρι του 2023 από την Πάκος Φερέιρα, αναμένεται να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, όπου και θα περάσει από το σκανάρισμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 24χρονος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ το συμβόλαιο συνεργασίας του με του Πειραιώτες εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2025.

Μέσα από ένα όμορφο video στα social media της η Εστορίλ αποχαιρέτησε τον Χόλσγκροουβ ευχαριστώντας τον για τη συνεισφορά του στην ομάδα, τη φανέλα της οποία πρόλαβε να φορέσει σε 19 αγώνες με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Όλα αυτά μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, καθώς έκτοτε ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε και το οποίο δεν του επέτρεψε να επανέλθει πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ