ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ώρα απαντήσεων και υπογραφών για Ελ Κααμπί και Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ώρα απαντήσεων και υπογραφών για Ελ Κααμπί και Φορτούνη
Ο Κώστας Φορτούνης INTIME SPORTS

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις Ελ Κααμπί και Φορτούνη. Ο Μεντιλίμπαρ περιμένει τον Μαροκινό σέντερ φορ και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στην Ολλανδία. Επαφές με τη Λεχ Πόζναν για τον Βέλντε.

Ο Ολυμπιακός περιμένει το "ναι" του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και του Κώστα Φορτούνη σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου τους. Είναι πολύ πιθανό οι δύο παίκτες να δώσουν τις απαντήσεις τους εντός της ημέρας.

Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει καταθέσει πρόταση στον Μαροκινό σέντερ φορ για κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5,5 εκατ. ευρώ και οι ερυθρόλευκοι ευελπιστούν ότι θα απαντήσει θετικά και θα μεταβεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένει από μέρα σε μέρα και την απάντηση του Έλληνα κεντρικού μεσοεπιθετικού στην πρόταση για διετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φορτούνης έχει προσφορές από την Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας ύψους 6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια και από τους Σικάγο Φάιαρ των ΗΠΑ κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να απαντήσει σήμερα – αύριο στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Επαφές για Βέλντε

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε.

Η πολωνική ομάδα ζητάει 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Νορβηγού εξτρέμ, αλλά στην πατρίδα του τελευταίου θεωρούν ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία κοντά στα 4-4,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεννόηση με τον Μεντιλίμπαρ "τρέχουν" τις υποθέσεις του Όρτα και της απόκτησης δεύτερου σέντερ φορ, εξτρέμ και δύο κεντρικών αμυντικών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ