ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με τον Κρίστοφερ Βέλντε

Poznan's Kristoffer Velde controls a ball during the UEFA Europa Conference League group C soccer match between Lech Poznan and Villarreal in Poznan, Poland, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Adam Nurkiewicz)
Ο Κρίστοφερ Βέλντε. @2022 ADAM NURKIEWICZ/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία και με τον Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια και με τον Κρίστοφερ Βέλντε, και ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής πρόκειται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από της ομάδα του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με τη ομάδα του παίκτη, τη Λεχ Πόζναν, με το ποσό της μεταγραφής του να ανέρχεται στα 4 εκατ ευρώ συν 500 χιλιάδες ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, με τον ίδιο να έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν φέτος μετρώντας 13 τέρματα και 5 ασίστ σε 39 συμμετοχές, στοιχεία που θα δυναμώσουν δυνητικά σε μεγάλο βαθμό την επίθεση του Ολυμπιακού όσον αφορά την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Συγχρόνως, ο ίδιος διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, καθώς και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και επομένως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μπροστά του έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το πως θα μεταφερθούν αυτές οι δυνατότητες στο χορτάρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ