ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0
Πατσατζόγλου-γκολ (για γρηγόρη)

Με εμφάνιση πρωταθλητή ο ΟΣΦΠ νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" και αύξησε την διαφορά στο +4

Οι νταμπλούχοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και το απέδειξαν, καθώς με εξαιρετική απόδοση σ' όλη την διάρκεια του ματς, επικράτησαν εύκολα του ΠΑΟΚ δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.
Με κορυφαίους τον Τζόρτζεβιτς που έκανε άνω κάτω την άμυνα του δικεφάλου του βορρά, τον Πατσατζόγλου που έσωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση ενώ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και τον Ντομί που βοήθησε τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε την έκτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο "Καραϊσκάκη".

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο καθώς στο 1/3 του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην κορυφή έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ και 7 από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο, εμφανίστηκε φοβισμένος στο "Καραϊσκάκη" και γνώρισε δίκαια την ήττα, από τον ανώτερο Ολυμπιακό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε):Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι (90+ Πάντος), Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς (66' Μπελούτσι).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας (46' Mάρκος Αντόνιο), Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς (60' Λάκης), Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (81' Aθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς.

Με μια ματιά
Με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα σε παίχνιδι πρωταθλήματος και δύο επιθετικούς παρέταξε την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Την ερυθρόλευκη εστία υπερασπίστηκε ο Νικοπολίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Άντζας και Α. Παπαδόπουλος, αριστερά ο Ντομί, δεξιά ο Τοροσίδης, στα χαφ δίπλα στον Ντουντού προτιμήθηκε ο Πατσατζόγλου, στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ήταν ο Τζόρτζεβιτς, δεξιά ο Γκαλέτι και επιθετικό δίδυμο ήταν οι Κοβάτσεβιτς και Ντιόγκο.

Από την άλλη πλευρά ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε στην αρχική σύνθεση τον Κονσεϊσάο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και προτίμησε το αγάπημενο του σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χαλκιάς, Μαλεζάς και Κοντρέρας ήταν στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Σνάουτσνερ, δεξιά ο Αραμπατζής, στα χαφ ήταν οι Βερόν, Πάμπλο Γκαρσία και Ίβιτς, στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Κονσεϊσάο, αριστερά ο Μπακαγιόκο και στην κορυφή το μεγάλο όπλο του δικεφάλου, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ιδιαίτερα προσεκτικές στα μετόπισθεν, αλλά και με πολύ πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα. Ένα πραγματικό ντέρμπι στα πρώτα λεπτά...

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Τζόρτζεβιτς έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ντιόγκο δεν έπιασε καλά την κεφαλιά η μπάλα πήρε ύψος, ο Τοροσίδης δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα με το κεφάλι και ο Χαλκιάς μπλόκαρε, τελειώνοντας την ερυθρόλευκη πολιορκία.

Οι προσωπικές μονομαχίες έδιναν και έπαιρναν στο χώρο του κέντρου και ματς είχε αποκτήσει αρκετά καλό ρυθμό.

Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα λεπτά για να γίνει το πρώτο σουτ στην αναμέτρηση κι' αυτό το έκανε ο ΠΑΟΚ, όταν ο Βερόν ύστερα από πάσα του Μπακαγιόκο, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβαζαν στροφές και στο 20' απείλησαν ξανά την εστία του Χαλκιά, όταν ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ντιόγκο έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.

Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούσαν το γκολ, όμως το σουτ του Γκαλέτι στο 22ο λεπτό, ύστερα από πάσα του Ντουντού δεν ανησύχησε τον Χαλκιά.

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ έκανε δύσκολο το έργο των παικτών του Βαλβέρδε και μάλιστα οι παίκτες του δικεφάλου του βορρά είχαν μια καλή ευκαιρία, όταν ο Μουσλίμοβιτς έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

Ο χρόνος κυλούσε και το παιχνίδι είχε πάρει ξέφρενο ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν καλές ευκαιρίες και τις σκληρές μονομαχίες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ερυθρόλευκος φύλακας-άγγελος ο Πατσατζόγλου

Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν σε αντεπίθεση, ο Γκαλέτι έκανε επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προσπάθησε να επωφεληθεί από την λανθασμένη έξοδο του Χαλκιά, όμως δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.

Έξι λεπτά αργότερα (34') ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Ολυμπιακό, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να παγώσει το Καραϊσκάκη. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κονσεϊσάο, ο Μπακαγιόκο έκανε την κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ο Πατσατζόγλου έδιωξε πάνω στην γραμμή, ανακουφίζοντας το Φαληρικό γήπεδο.

Το θέαμα ήταν πλούσιο και στο 36' ο Ολυμπιακός έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ντιόγκο βγήκε απέναντι από τον Χαλκιά, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας νίκησε δύο φορές τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και ανησύχησαν για άλλη μια φορά τον Χαλκιά, όταν έπειτα από σέντρα ακριβείας του εξαιρετικού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάτσεβιτς δεν πρόλαβε να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

Τα νεύρα ήταν τεντωμένα από τους παίκτες των δύο ομάδων και στο 42ο λεπτό ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε μια αντιαθλητική ενέργεια όταν έριξε μπουνιά εκτός φάσης στον Ντιόγκο, όπως φάνηκε από το ριπλέι, όμως ο διαιτητής του έδωσε μόνο κίτρινη κάρτα.

Πάτσα από τα παλιά και... 1-0

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, ο Πατσατζόγλου έκανε την ζημιά στον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά στο σημερινό ματς (είχε σώσει την εστία του από σίγουρο γκολ στο 28'). Συγκεκριμένα σε μια υποδειγματική αντεπίθεση για τους ερυθρολεύκους, ο Τζόρτζεβιτς έκανε τρομερή σέντρα από τα αριστερά και ο Πατσατζόγλου ανενόχλητος έκανε με τη μια το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

Ερυθρόλευκη κυριαρχία

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους ερυθρολεύκους να έχουν τον έλεγχο και να προσπαθούν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, προκειμένου να κλειδώσουν τη νίκη.

Η πρώτη ευκαιρία για το δεύτερο μέρος είχε ερυθρόλευκο χρώμα, όταν στο 55' ο Τζόρτζεβιτς έκανε ένα γέμισμα, όμως ο Χαλκιάς έδιωξε σε κόρνερ πριν γίνει επικίνδυνος ο Κοβάτσεβιτς που παρανόμευε.

Στο 67ο λεπτό και πάλι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έγιναν απειλητικοί, όταν ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ απομάκρυναν λανθασμένα και ο Γκαλέτι έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι ήταν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο 69' τα διαδοχικά σουτ από Μπελούτσι και Γκαλέτι μέσα από την περιοχή κόπηκαν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Σάντος προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να φτάσουν στην ισοφάριση, όπως αυτή του 73ου λεπτού όταν έπειτα από σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μουσλίμοβιτς έκανε την προβολή ο Νικοπολίδης έσωσε την εστία του ενώ στην συνέχεια ο Άντζας έδιωξε τον κίνδυνο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (77') ήταν σειρά του Ολυμπιακού να ανησυχήσει τον Χαλκιά, όταν ο εξαιρετικός Ντομί, έκανε μια επέλαση από τα αριστερά, σύγκλινε προς το κέντρο και λίγο έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, με τον Χαλκιά να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως στην συνέχεια την μπλόκαρε.

Ο Ντιόγκο "σκότωσε" τα όνειρα του ΠΑΟΚ

Η υπεροχή του Ολυμπιακού και στο δεύτερο μέρος, απέδωσε καρπούς στο 86ο λεπτό, με τον Ντιόγκο να σκοτώνει τα όνειρα του ΠΑΟΚ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ντομί έκανε την σέντρα και ο Βραζιλιάνος επιθετικός των ερυθρολεύκων νίκησε στον αέρα τον Χαλκιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κλειδώνοντας τη νίκη για τους γηπεδούχους.
Συνέντευξη Τύπου
Ερνέστο Βαλβέρδε (τεχνικός Ολυμπιακού): "Δεν μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, λόγω της διαφοράς. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ποιός πήρε το πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Εμείς παίζουμε και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και πρώτοι. Όμως πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να γίνουμε καλύτεροι τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Στο α' ημίχρονο ήταν ένα ανοιχτό ματς, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και μόνο στο τέλος καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας.

Στο β' ξεκίνήσαμε πιο δυναμικά βγήκαμε πιο μπροστά παρά το ότι κερδίζαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Ακόμα δεν διαλέγουμε αντιπάλους, όμως Ξάνθη και ΠΑΟΚ είναι κοντά. Πάντα πρέπει να υπολογίζουμε τους ΠΑΟ και ΑΕΚ. Είναι αρκετοί οι αντίπαλοι.

Σίγουρα όμως βλέπουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός αντίπαλος και μπορεί να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Σε κάποιες περιπτώσεις οι προπονητές δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού μας όπως και εμείς, όμως το σημαντικό το πέτυχαν οι παίκτες.

Σημερα κλείσαμε 6 εντός έδρας παιχνίδια μόνο με νίκες και παρά το ότι εκτός δεν είμαστε καλοί, το γεγονός ότι είμαστε καλοί στην έδρα μας μας δείχνει ότι είμαστε αξιόπιστη ομάδα.

Χωρίς αμφιβολία αυτό οφείλεται στους φιλάθλους που βοηθούν την ομάδα είναι συνεχώς δίπλα και παίζουν ρόλο στα αποτελέσματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτό τον κόσμο και να πούμε ότι το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στον κοσμο που μας βοηθάει να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία.

Αυτή τη στιγμή ας απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει στα εντός και την άλλη εβδομάδα βλέπουμε και για τα εκτός. Ελπίζουμε την άλλη εβδομάδα να μιλάμε για το καλό πρόσωπο και εκτός.

Ανεξαρτήτως από το γκολ του Πάτσα, τον επιλέξαμε γιατι έχει περισσότερα παιχνίδια και εμπειρία. Ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης, όμως μεγάλη διαδρομή μπροστά του για να αποκτήσει εμπειρίες".















Φερνάντο Σάντος (τεχνικός ΠΑΟΚ): "Όπως εξελίχθηκε το ματς νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός. Εγινε καλό ματς. Τα δώσανε όλα οι ομάδες και οι παίκτες μου κάνανε ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να έχουμε ασφάλεια με την κατοχή της μπάλας. Από εκεί και πέρα υπήρχε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για κάθε ομάδα.

Ενώ φαινόταν ότι θα πηγαίναμε στ’ αποδυτήρια με το 0-0 διαπράξαμε λάθος, που οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να κάνουν. Δεχτήκαμε γκολ από ένα πλάγιο άουτ...





Όλα έγιναν πιο δύσκολα μετά το 1-0. Ο Ολυμπιακός είχε καλές αντιδράσεις και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε ό,τι κάναμε ανταποκρίθηκαν καλά. Ηταν λογική η αλλαγή του Κοβάτσεβιτς για να κοντρολάρει ο Ολυμπιακός το κέντρο.

Χάσαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς και αν είχε μπει αυτό το γκολ ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Αποδεχόμαστε την ήττα μας",

τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", ενώ αναφορικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα προς το τέλος του πρώτου μέρους και είχε πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία, επεσήμανε:

"Αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι θετικές και χάνεται η συγκέντρωση. Δεν είδα τη φάση αλλά σίγουρα θα τη δω κι αν ο παίκτης μου έχει κάνει κάποιο λάθος θα του μιλήσω. Πρέπει να τα δίνεις όλα για τη νίκη, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.

Μοχθούμε σε κάθε ματς και κάνουμε φάουλ. Αλλο πράγμα τα φάουλ όμως κι άλλο η ανάρμοστη συμπεριφορά".





Ο Τζός Τσίλντρες έδωσε το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δήλωσε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίζει η ομάδα μου, ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ντιόγκο και ελπίζω να σκοράρει. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα αν και έχω δει μόνο 2-3 ματς ποδοσφαίρου".
Όλα τα λεφτά...
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν απλά εξαιρετικός. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, ήταν ο δημιουργός των περισσότερων φάσεων του Ολυμπιακού και από δική του σέντρα, ξεκίνησε το πρώτο γκολ.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ντιντιέ Ντομί που βοήθησε τα μέγιστα τόσο στην άμυνα όπου έκοψε πολλές επιθέσεις, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 45', έσωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιο γκολ, ενώ έδωσε και αρκετές μάχες στο χώρο του κέντρου. Πάτσα από τα παλιά...
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τάσο Κάκο, που υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη και έχασε αρκετές φορές τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μελανό σημείο η ενέργεια του Γκαρσία που τιμωήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.

Την αντιαθλητική ενέργεια του Πάμπλο Γκαρσία που χτύπησε με μπουνιά στο στομάχι εκτός φάσης τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ξεχνώντας προφανώς πως είναι συνάδελφός του. Απαράδεκτη κίνηση!
To Live του αγώνα...
Του Βαγγέλη Σταματόπουλου

Η 11άδα των γηπεδούχων
(Eρνέστο Βαλβέρδε): Nικοπολίδης, Ντομί, Τοροσίδης, Α.Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο, Μουσλίμοβιτς
1' Έναρξη αγώνα
Ξεκίνησε ο αγώνας, με τους παίκτες του Ολυμπιακού στη σέντρα.
7' Σχόλιο
Νευρικότητα στα πρώτα λεπτά, όπου κυριαρχούν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος στις μονομαχίες.
8' Ευκαιρία
Σέντρα του Τζόρτζεβιτς από τα δεξιά, ο Ντιόγκο έπιασε την κεφαλιά η οποία πήρε ύψος, με τον Χαλκιά να καταφέρνει τελικά μετά από σύγχυση στα καρέ να την μπλοκάρει.
14' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ντομί
15' Σχόλιο
Το παιχνίδι έχει αποκτήσει γρήγορο ρυθμό, με κύριο χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τη διάθεση για πρέσινγκ.
17' Σουτ ΠΑΟΚ Βερόν
Σουτ του Βερόν έξω από την περιοχή (πρώτο σουτ στον αγώνα), η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Νικοπολίδη.
19' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Αραμπατζής
20' Κεφαλιά Ολυμπιακός Ντιόγκο
Εκτέλεση φάουλ του Τζόρτζεβιτς, ο Ντιόγκο πήρε την γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, και η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.
22' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Πάσα του Ντουντού μέσα στην περιοχή, σουτ του Γκαλέτι από θέση μέσα αριστερά, η μπάλα έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Χαλκιά.
26' Σουτ ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Δυνατό συρτό σουτ του Μουσλίμοβιτς έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.
26' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Α.Παπαδόπουλος
28' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Επικίνδυνη σέντρα του Γκαλέτι από τα αριστερά σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Χαλκιάς δεν έκανε καλή έξοδο, όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.
34' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μπακαγιόκο
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί! Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά από τον Κονσεϊσάο, ο Μπακαγιόκο πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Πατσατζόγλου απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή.
36' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντιόγκο
"Απάντησε" στις μεγάλες φάσεις ο Ολυμπιακός! Ο Χαλκιάς νίκησε τον Ντιόγκο σε τετ α τετ μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Βραζιλιάνο να μην καταφέρνει με δεύτερη προσπάθεια από πλάγια να νικήσει τον Έλληνα γκολκίπερ.
39' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Παράλληλη μπαλιά του Τζόρτζεβιτς από τα αριστερά, ο Κοβάτσεβιτς δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
42' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ντιόγκο
42' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία
43' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Ντουντού
45' Γκολ Ολυμπιακός Πατσατζόγλου
1-0 ο Ολυμπιακός! Εκπληκτική σέντρα ακριβείας του Τζόρτζεβιτς από τα αριστερά, ο Πατσατζόγλου πετάχθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και με δεξί σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Χαλκιά.
45' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μπακαγιόκο
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Μάρκος Αντόνιο να παίρνει τη θέση του Κοντρέρας.
51' Σχόλιο
Γρήγορος ρυθμός και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με αμφότερες τις ομάδες να ψάχνουν το γκολ.
55' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Γέμισμα του Τζόρτζεβιτς, ο Χαλκιάς πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν προλάβει να πάρει την κεφαλιά ο Κοβάτσεβιτς που ήταν σε θέση... βολής στο δεύτερο δοκάρι.
60' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Λάκης πήρε τη θέση του Ίβιτς.
62' Σχόλιο
Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να δίνει χώρους στον ΠΑΟΚ, προτιμώντας να παίξει στην κόντρα.
66' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μπελούτσι παίρνει τη θέση του Κοβάτσεβιτς.
67' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Εκτέλεση φάουλ από Τζόρτζεβιτς, λάθος απομάκρυνση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Γκαλέτι έκανε το δεξί διαγώνιο σουτ και έστειλε τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χαλκιά.
69' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Διαδοχικά σουτ από Μπελούτσι και Γκαλέτι μέσα από την περιοχή κόπηκαν (η φάση ξεκίνησε από τον Ντιόγκο που έφυγε μόνος του προς την αντίπαλη περιοχή), με αποτέλεσμα να χαθεί ευκαιρία για τον Ολυμπιακό για ένα δεύτερο γκολ.
70' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Μαλεζάς
71' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Γκαλέτι
73' Ευκαιρία ΠΑΟΚ
Σύγχυση στα καρέ του Ολυμπιακού, με τον Άντζα και τον Νικοπολίδη να σταματούν με αυτοθυσία τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής για να ισοφαρίσει.
73' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο
76' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Λέτο πήρε τη θέση του Τζόρτζεβιτς.
77' Ευκαιρία Ολυμπιακός Ντομί
Επέλαση Ντομί και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Χαλκιάς έχασε αρχικά τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά τελικά την μπλόκαρε.
78' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Σνάουτσνερ
79' Ευκαιρία Ολυμπιακός
Ωραία "κομπίνα" των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Λέτο να εκτελεί πλασαριστά φάουλ και τον Ντιόγκο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τη μπάλα να βρίσκει σε πόδια και να αποτρέπεται η πορεία της προς τα δίχτυα.
81' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Τοροσίδης
81' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης πήρε τη θέση του Μπακαγιόκο.
84' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Δυνατό σουτ του Γκαλέτι, η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χαλκιά.
86' Γκολ Ολυμπιακός Ντιόγκο
2-0 ο Ολυμπιακός! Σέντρα του Ντομί από τα αριστερά, ο Ντιόγκο σηκώθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Χαλκιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία.
89' Κόκκινη κάρτα ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία
Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάμπλο Γκαρσία.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Πάντος πήρε τη θέση του Γκαλέτι.
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης
1-0 Πατσατζόγλου (45')

Videos με τα γκολ της αναμέτρησης

























































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ