ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε και τον Μεσαρί Αλμασάρι για τη β' ομάδα

Μεσαρί Αλμασάρι
Μεσαρί Αλμασάρι INTIME

Μετά την απόκτηση του Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι την Τετάρτη (2/2), ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση για τη β' ομάδα των ερυθρόλευκων έκανε δικό του και τον Μεσαρί Αλμασάρι

Την ενίσχυση της β' ομάδας συνεχίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τον Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι, προχώρησε στην απόκτηση και του 20χρονου μεσοεπιθετικού, Μεσαρί Αλμασάρι. Στον Ρέντη δοκιμάστηκαν συνολικά τρεις παίκτες, εκ των οποίων μόνο Αμπντουλάχ Μαχμπούμπ δεν πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά.

Ο νεαρός Σαουδάραβας που βρέθηκε στον Ρέντη έχει υπογράψει και έτσι θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τον άλλον παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος "Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)".

"Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδάραβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού", έγραφε η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για τη συνεργασία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ