FOOTBALL ANALYSIS

Ολυμπιακός: Πόσες σέντρες έκαναν οι ερυθρόλευκοι απέναντι στον Παναιτωλικό

SUPER LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να σεντράρει στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0) και έσπασε ρεκόρ στην Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός έπεσε πάνω στο μπλόκο του Παναιτωλικού και έμεινε στο 0-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων ήταν οι σέντρες τους.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να σπάσουν την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, με γεμίσματα στην περιοχή, όμως μάταια. Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να σπάσουν ρεκόρ με τις σέντρες του.

Σε κανονική ροή παιχνιδιού, δηλαδή χωρίς να μετράμε τα κόρνερ ή άλλες στατικές φάσεις, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε 66 σέντρες. Πρόκειται για ρεκόρ στη Super League αυτά τα χρόνια που μετράει η Opta, δηλαδή από τη σεζόν 2019/20.

Το ρεκόρ κατείχε μέχρι πρότινος ο Παναθηναϊκός σε παιχνίδι με τη Λαμία στις 17 Φεβρουαρίου του 2024. Οι πράσινοι τότε είχαν 46 σέντρες. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός κόντρα στους Αγρινιώτες δοκίμασε 20 παραπάνω. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αριθμό.

Ενδεικτικά, ο Ολυμπιακός στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχε 61 σέντρες σε open play, δηλαδή πέντε λιγότερες απ' όσες είχε σ' ένα και μόνο παιχνίδι.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ