ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πού θα δείτε την πρεμιέρα των Νέων στο Youth League

Ολυμπιακός: Πού θα δείτε την πρεμιέρα των Νέων στο Youth League

Οι Νέοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κάλεφ Τάλινα για τον 2ο γύρο του Champions path του Youth League. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Πριν από λίγους μήνες, οι Νέοι του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία. Νίκησαν με 3-0 τη Μίλαν στη Νιόν και κατέκτησαν το Youth League. Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στην Ευρώπη την Τετάρτη (23/10) αντιμετωπίζοντας την Κάλεφ Τάλινα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στον Ρέντη και πρόκειται για την πρώτη μάχη για τον 2ο γύρο του Champions path της διοργάνωσης της UEFA. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι θα εκκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3HD. Φυσικά, θα υπάρχει και LIVE κάλυψη από το MatchCenter του SPORT24.

Οι κάτοχοι της διοργάνωσης προπονήθηκαν την Τρίτη (22/10) στον Ρέντη και αμέσως μετά ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ρομέν Πιτό ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Αντώνης Παπακανέλλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αλαφάκης, Έξαρχος, Φίλης, Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Κουράκλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Μιχαηλίδης, Παναγάκος, Παπακανέλλος, Πλειώνης, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Στάντζος, Τουφάκης, Γιουσούφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ