ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές για Εστέβες, κινείται για δύο δεξιούς μπακ

Ο Τομάς Εστέβες σε προπόνηση της Πόρτο
Ο Τομάς Εστέβες σε προπόνηση της Πόρτο ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με την Πόρτο για τον Τόμας Εστέβες με τη μορφή δανεισμού, ενώ και ο 20χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των ερυθρολεύκων. Πάνε για δύο δεξιοπόδαρους ακραίους αμυντικούς οι Πειραιώτες.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πόρτο για τον ετήσιο δανεισμό με οψιόν αγοράς του Τόμας Εστέβες είναι ο Ολυμπιακός. Ο 20χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ ο οποίος αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στη Μαγιόρκα, εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους και είναι ενήμερος για την πειραϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο παικτών στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Έναν πιο έμπειρο και έναν νεαρότερο σε ηλικία, οι οποίοι θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το δεξί άκρο της άμυνας τους Ολυμπιακού, που την τελευταία σεζόν στηρίχτηκε στον Κένι Λαλά και κάποιες φορές στον Μάριο Βρουσάι και στον Θανάση Ανδρούτσο.

Στην Πορτογαλία λοιπόν θεωρούν κλεισμένη τη μεταγραφή του Εστέβες στον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι –ως είθισται- δεν λένε κάτι για την υπόθεση, πριν να έχουν κάτι χειροπιαστό, δηλαδή τις υπογραφές της ομάδας και του παίκτη. Ο νεαρός Πορτογάλος αμυντικός περιμένει τα νεότερα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Πόρτο και στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, η πειραϊκή ΠΑΕ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Η αγγλική ομάδα φέρεται να ζητάει πάνω από 2,5 εκατομμύρια για τον 29χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμφανίζεται να επιθυμεί συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την Χάντερσφιλντ για τον 24χρονο Ισπανό Γκονζάλο Άβιλα Γκορντόν, όπως και με την Μάντσεστερ Σίτι για τον 20χρονο Βραζιλιάνο Γιαν Κόουτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων να έχει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο καινούργιους δεξιούς μπακ στην προετοιμασία και μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία, κατά συνέπεια είναι θέμα ημερών να κλείσει ο πρώτος αμυντικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ