ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς και την Μπράγκα για Ποντένσε και Όρτα

Ο Ντάνιελ Ποντένσε πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Conference League
Ο Ντάνιελ Ποντένσε πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Conference League ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Γουλβς και την Μπράγκα για τους Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα είναι σε καλό δρόμο, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Κινήσεις για την παραμονή του Ντάνιελ Ποντένσε και του Αντρέ Όρτα κάνουν στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τη Γουλβς και την Μπράγκα αντίστοιχα και προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή προκειμένου να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιθυμεί την παραμονή των δύο Πορτογάλων παικτών και δεν ήταν τυχαία η ατάκα προς τον Ποντένσε την επομένη της κατάκτησης του Conference League, ότι τον περιμένει "στην Αθήνα τον Ιούλιο για την προετοιμασία".

Σε ό,τι αφορά τον Ποντένσε έκανε την πιο παραγωγική του σεζόν στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό (47 αγώνες, 15 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και στον Πειραιά έχει βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει καταστήσει σαφές στους ανθρώπους της Γουλβς ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι από εκεί και πέρα, είναι θέμα διαπραγματεύσεων της πειραϊκής ΠΑΕ με την αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία, ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τη Γουλβς αυτό το διάστημα βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις της.

Δηλαδή, με τι ποσό θα παραχωρούσε τον παίκτη, καθώς δεν ισχύουν οι πληροφορίες του περασμένου καλοκαιριού ότι είχε τοποθετηθεί οψιόν αγοράς στη συμφωνία που είχε γίνει στο πλαίσιο του δανεισμού του -οι ερυθρόλευκοι έδωσαν 1.500.000 ευρώ ως ενοίκιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γουλβς είχε αποκτήσει τον Ποντένσε από τον Ολυμπιακό αντί 20.000.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2020 και ότι το συμβόλαιο του 28χρονου εξτρέμ λήγει σε έναν χρόνο (τον Ιούνιο του 2025), με τον παίκτη να επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Όρτα, η Μπράγκα επιμένει για την ώρα να θέλει το ποσό της ρήτρας ύψους 6.000.000 ευρώ.

Η πειραϊκή ομάδα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πορτογαλική ομάδα και προσπαθεί να πετύχει καλύτερη συμφωνία, γι' αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει προτείνει την αγορά ποσοστού των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Για παράδειγμα, να δώσει 4.000.000 ευρώ για το 80% του 27χρονου κεντρικού μεσοεπιθετικού, ο οποίος στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό είχε 21 συμμετοχές, δύο γκολ (απέναντι στην ΑΕΚ) και δύο ασίστ (Αστέρα Τρίπολης και Βόλο).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΑΓΚΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ