ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε 47 δευτερόλεπτα η χρυσή δεκαετία του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Σε 47 δευτερόλεπτα η χρυσή δεκαετία του Φορτούνη
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με κάθε μεγαλοπρέπεια τον Κώστα Φορτούνη, καθώς μετά από το συγκινητικό αντίο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον μέχρι πρότινος αρχηγό, οι ερυθρόλευκοι δημοσίευσαν ένα video 47 δευτερόλεπτων με τις καλύτερες στιγμές του.

Ο Βαγγέλη Μαρινάκης αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού, τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποχώρησε μετά από 10 χρόνια επιτυχίας με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και νέο "χτύπημα", με τους Πειραιώτες να δημοσιεύουν στον λογαριασμό τους στο Instagram ένα video διάρκειας 47 δευτερολέπτων με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του άλλοτε αρχηγού στο χορτάρι την τελευταία δεκαετία, με αποκορύφωμα την άρση του τροπαίου του Conference League και το κλάμα του μετά από τον νικηφόρο τελικό.

"Σε ευχαριστούμε για όλα οσα ζήσαμε και κατακτήσαμε μαζι Αρχηγέ! Για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Κώστα", ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος οδεύει προς την Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ