ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του συμβολαίου του Φορτούνη, ραντεβού τις επόμενες ημέρες

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα τελικό ραντεβού απομένει για τη συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φορτούνη και την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού των "ερυθρόλευκων".

Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα και την υπόθεση παραμονής του Κώστα Φορτούνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση του αρχηγού των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία όλο το τελευταίο διάστημα, έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και επίκειται το τελικό ραντεβού, το οποίο αναμένεται να γίνει στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Εκτός κι αν επισπευθούν οι διαδικασίες και προκύψουν νέα νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή (διότι, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει κάτι σε μία μεταγραφική περίοδο καθώς τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα) είναι η επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων μερών για να συνεχίσουν μαζί. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί την παραμονή του Φορτούνη, το ίδιο θέλει και ο Μεντιλίμπαρ και αυτή είναι και η διάθεση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Φορτούνη έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού, με καλά χρήματα, αλλά προτεραιότητα του κεντρικού μεσοεπιθετικού ήταν και παραμένει ο Ολυμπιακός και επίκειται η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Φορτούνης αποτελεί παιδί του Ολυμπιακού, είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, συμπλήρωσε δέκα χρόνια διαρκούς παρουσίας στην πρώτη ομάδα, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν (49 αγώνες, 11 γκολ, 19 ασίστ) και συνολικά έχει 343 συμμετοχές, 94 τέρματα και 106 ασίστ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός "τρέχει" και άλλες υποθέσεις, με κορυφαίες αυτές της επέκτασης του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον οποίο έχει γίνει πρόταση για νέο διετές με σημαντικά αυξημένες ετήσιες αποδοχές και των Νταβίντ Κάρμο, Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς και την Μπράγκα για την αγορά των δικαιωμάτων του Ποντένσε και του Όρτα και, ταυτόχρονα, είναι σε επαφές με την Πόρτο για την παραμονή του Κάρμο, είτε με ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς είτε με την απόκτηση άνω του 50% των δικαιωμάτων του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ