ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε μεταγραφικό πυρετό οι ερυθρόλευκοι για 2+1 παίκτες

Fulham's Willian applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Fulham, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, May 3, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Fulham's Willian applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Fulham, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, May 3, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από τουλάχιστον δύο καλές μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ χρειάζεται και αριστερό μπακ. Οι ερυθρόλευκοι κινούνται σε πολλά μέτωπα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ στη Λαμία έχοντας καλή απόδοση, έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα το οποίο είχε ζητήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά υπάρχουν ακόμη πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από τουλάχιστον δύο καλές μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού τους. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιοτικό, αλλά και ποσοτικό, τόσο στις θέσεις των εξτρέμ όσο και σε αυτή του επιτελικού χαφ.

Ο Ολυμπιακός θέλει νέους "Ποντένσε" και "Όρτα" και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό προσπαθεί να πράξει η πειραϊκή ΠΑΕ στα εικοσιτετράωρα που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Επίσης, ο Ολυμπιακός χρειάζεται και αριστερό μπακ καθώς παίζει μόνιμα ο Ορτέγκα, ενώ ο Αποστολόπουλος ήταν εκτός αποστολής για το ματς στη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός χτυπάει σε πολλά μέτωπα

Οι "ερυθρόλευκοι" χτυπούν σε πολλά μέτωπα και πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο 48ωρο έχουν πέσει στο τραπέζι και καινούργια ονόματα ποδοσφαιριστών. Οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 36χρονο Βραζιλιάνο Γουίλιαν που είναι ελεύθερος.

Επίσης, η πειραϊκή ομάδα φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της Μαρσέιγ για τον 24χρονο διεθνή κεντρικό μεσοεπιθετικό Ουναχί, αλλά και εκείνη της Γαλατασαράι για τον 31χρονο Μαροκινό εξτρέμ και επιτελικό χαφ Ζίγιες και τον 24χρονο Τούρκο εξτρέμ Μπαρίς Αλπέρ Γιλμάζ. Οι Τούρκοι ανέφεραν τις τελευταίες ώρες πως υπάρχουν επαφές και με τον ελεύθερο Γιουσούφ Γιαζιτζί.

Παράλληλα, στη Βραζιλία υπήρξαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να αποκτήσουν τον 20χρονο επιτελικό χαφ της Φλαμένγκο, Ματέους, μέσω της Ρίο Άβε.

Απομένουν τρία εικοσιτετράωρα μέχρι ο Ολυμπιακός να δηλώσει στην UEFA τα ονόματα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό που έχει σημασία είναι, έστω και την ύστατη στιγμή, να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες. Να αποκτηθούν παίκτες που πράγματι θα κάνουν τη διαφορά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ