ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς, αλλά και αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα αποκτηθεί ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε EUROKINISSI SPORTS

Η επιθυμία του Ντάνιελ Ποντένσε για παραμονή στον Ολυμπιακό, η στάση της Γουλβς και ο χρόνος που κυλάει προς όφελος των "ερυθρόλευκων".

Έχει μιλήσει δημόσια για την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι κατά καιρούς αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα social media είναι ενδεικτικές των προθέσεων του.

Ακόμη και το κλάμα στο τέλος της περυσινής περιόδου ήταν δείγμα της έντονης συναισθηματικής του φόρτισης. Ο Ντάνιελ Ποντένσε κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει στο Λιμάνι.

Το ίδιο κάνουν από την πλευρά τους και οι Πειραιώτες έχοντας αλλεπάλληλες επαφές με τη διοίκηση της Γουλβς, αλλά και τις σκληρές διαπραγματεύσεις που υπάρχουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι σαφές ότι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο επιθετικό, όπως το ίδιο επιθυμεί διακαώς και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός μετά την κατάκτηση του Conference League είχε πει στον 28χρονο ποδοσφαιριστή ότι τον περιμένει στην προετοιμασία για τη νέα περίοδο.

Ο Ποντένσε προέρχεται από μια εξαιρετική περίοδο με τον Ολυμπιακό, στην οποία είχε 47 συμμετοχές, 15 γκολ και 13 ασίστ, διατήρησε ψηλά την χρηματιστηριακή του αξία και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί η Γουλβς.

Οι Άγγλοι από τη μεριά τους προσπαθούν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και κάνουν το δικό τους παιχνίδι τακτικής.

Οι "λύκοι" αγόρασαν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό δίνοντας 20 εκατομμύρια, είδαν τους "ερυθρόλευκους" πρόσφατα να κατακτούν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο, ξέρουν ότι η διοίκηση και ο προπονητής θέλουν τον παίκτη και έτσι διατηρούν ψηλά τις απαιτήσεις τους.

Ταυτόχρονα, γνωρίζουν την επιθυμία του έμπειρου επιθετικού να παραμείνει στην Ελλάδα συνεχίζοντας την καριέρα του στην πειραϊκή ομάδα.

Ο Ποντένσε τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της Γουλβς στη Μαρμπέγια και, μάλιστα, τα πηγαίνει πολύ καλά, με βάση τα βίντεο που αναρτά καθημερινά η Γουλβς από τις προπονήσεις και το εκπαιδευτικό δίτερμα (προχθές είχε γκολ, ασίστ και συμμετοχή σε άλλα δύο τέρματα).

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, ότι η παρουσία του Πορτογάλου στην προετοιμασία είναι ένας μοχλός πίεσης προς τον Ολυμπιακό για να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του, τη στιγμή που δύο συμπατριώτες του, ο Φάμπιο Σίλβα και ο Γκέντες παραμένουν εκτός προπονήσεων της αγγλικής ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση επιμένει για τον Ποντένσε, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς και υπάρχει αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα θα αποκτηθεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ