ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο: Συνθήματα κατά Σλούκα από φίλους των ερυθρολεύκων

Οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες για το φιλικό της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ απέναντι στην Σλοβάτσκο | 8 Ιουλίου 2023
Οπαδοί του Ολυμπιακού στις εξέδρες για το φιλικό της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ απέναντι στην Σλοβάτσκο | 8 Ιουλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό έφερε έντονη δυσφορία στις τάξεις των οπαδών των Πειραιωτών, η οποία εκφράστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού προετοιμασίας μέσω συνθημάτων για τον διεθνή γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας φόρεσε σε δύο διαφορετικές θητείες τη φανέλα του Ολυμπιακού και πριν λίγες ημέρες συζητούσε με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για ένα νέο συμβόλαιο με το οποίο θα έκλεινε πιθανότατα την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι και θα τον έκανε legend του συλλόγου, δίπλα σε Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου.

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα ήρθε η απόλυτη ανατροπή, με τον 33χρονη διεθνή γκαρντ όχι μόνο να μην υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά να δίνει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια, για να γίνει έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης σε ελληνική ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στους φίλους του Ολυμπιακού και λίγες μόλις ώρες μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας του με το "τριφύλλι" ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα.

Για την ακρίβεια, από την Αυστρία, με φίλους των ερυθρολεύκων να δηλώνουν "παρών" στο πρώτο φιλικό του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, απέναντι στην Σλοβάτσκο, και να κλέβουν την παράσταση.

Όχι μόνο με καπνογόνα αλλά και με συνθήματα κατά του Κώστα Σλούκα, με τους οπαδούς να καταφέρονται κατά του άλλοτε γκαρντ των ερυθρολεύκων λίγο πριν την αρχή του αγώνα αλλά και 2-3 φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ