ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρίτσαρντς για να ολοκληρώσει το δανεισμό του

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 © 2021/ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, με τους Πειραιώτες να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Η αντίστροφη μέτρηση για να γίνει κάτοικος Πειραιά και μέλος της Stoiximan Super League άρχισε για τον Ομάρ Ρίτσαρντς, με τον 25χρονο αριστερό μπακ να αποχαιρετάει την Νότιγχαμ και την Premier League και να φτάνει στην Ελλάδα την Τετάρτη (23/8) για να ολοκληρώσει το deal με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Φόρεστ για έναν χρόνο, με τον παίκτη να μεταβαίνει μάλιστα στον Ρέντη για να αρχίσει προπονήσεις και να ενταχθεί άμεσα στη νέα του ομάδα.

Αυτός είναι ο Ρίτσαρντς

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει καταγωγή από την Τζαμάικα, αλλά αγγλική υπηκοότητα. Είναι 25 ετών και το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας του το πέρασε στην Ρέντινγκ.

Ξεκίνησε από τι ακαδημίες της Φούλαμ και το 2013 αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ. Έπειτα ακολούθησε όλη τη διαδρομή μέχρι την πρώτη ομάδα της οποία αποτέλεσε μέλος από το 2017 μέχρι και το 2021.

Τότε τον απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου με ελεύθερη μεταγραφή και το καλοκαίρι του 2022 τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνοντας 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ