ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Στην ευθεία για τον φορ

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης, Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός "παλεύει" να φέρει έναν επιθετικό από το "πάνω ράφι" για τα ελληνικά δεδομένα, έχοντας φροντίσει να το κρατήσει μυστικό απ’ όλους!

Ελάχιστοι άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ γνωρίζουν για ποιον παίκτη πάει ο Ολυμπιακός. Για τον ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους» ως προς το «εκτελεστικό» κομμάτι. Το χειρίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι πιο στενοί συνεργάτες του. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο φορ με τον οποίο μιλάει ο Ολυμπιακός είναι από το «πάνω ράφι», ότι το κασέ του ξεπερνάει τα ελληνικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ συγκρούονται. Από τη μία λέγεται ότι πρόκειται για επιθετικό από την αγγλική αγορά. Από την άλλη ότι συζητάει με παίκτη από την... Άπω Ανατολή. Σοβαρή άκρη δεν έχει βγει... Η αλήθεια είναι ότι στο λιμάνι θα είναι επί ποδός και τα Χριστούγεννα. Είναι γεγονός πώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με τους Μάρκους Μπεργκ και Ζόναταν Σοριάνο. Αυτοί ήταν οι πρώτοι δύο στόχοι, ωστόσο, δεν ήταν εύκολο ο μεν Σουηδός να αφήσει τα πετροδόλαρα της Αλ Αϊν εώς το τέλος της σεζόν και ο Σοριάνο να έλεγε όχι στο «βασιλικό συμβόλαιο» που του πρόσφερεη Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολούθησαν οι Φακούντο Φερέιρα, Νέλσον Ολιβέιρα και Ρομπέρτο Σολδάδο. Όλοι τους με συμβόλαια άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ! Με τον Φερέιρα της Μπενφίκα έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις, ο Ολιβέιρα της Νόριτς προτιμάει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και ο Σολδάδο από εκεί που ήταν να φύγει από τη Φενέρ, κάνει δεύτερες σκέψεις λόγω της αλλαγής προπονητή στην τουρκική ομάδα πριν από μία εβδομάδα. Υπάρχει φυσικά και ο Λέο Μπονατίνι της Γουλβς, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του χθεσινού αγώνα με την Λίβερπουλ για την Premier League. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει πάρει τον χρόνο που θα ήθελε στους «λύκους» και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Από την Αγγλία έχουν προταθεί στους Πειραιώτες ο Οκάκα της Γουότφορντ και ο Μπονί της Σουόνσι, ενώ από την Αραβία έχει προταθεί ο Φερναντάο, πρώην φορ της Φενέρμπαχτσε και νυν της Αλ Γουάχντα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν φαίνεται όμως οι συγκεκριμένοι να είναι ψηλά στη λίστα. Άλλος είναι πάντως αυτός που έχει κάνει «γκελ» στη διοίκηση του Ολυμπιακού και κάνει μία τεράστια προσπάθεια να τον φέρει. Ένα «βαρβάτο» όνομα, το οποίο δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν στον Τύπο. Είναι δεδομένο ότι στην ΠΑΕ θα είναι συνεχώς στα τηλέφωνα ακόμα και ανήμερα Χριστουγέννων. Δεν υπάρχουν διακοπές για τους «ερυθρόλευκους».

*** Βγήκε διάψευση από το γραφείο μάνατζερ του Μήτρογλου ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Δεν λέει ψέματα η πλευρά του "Γερμανού". Παρά τα όσα έλεγαν στην Γαλλία και τη σιγουριά τους ότι θα επέστρεφε δανεικός στους Πειραιώτες, ο Μήτρογλου ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου δεν έπεσε ποτέ ως όνομα στο τραπέζι των υποψήφιων στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Κοντά στην έξοδο ο Μεριά
Ολυμπιακός: "Βλέπει" και Ιγκάλο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ