ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν ο Αγκιμπού Καμαρά, η Ροζάριο Σεντράλ αγοράζει τον Λοβέρα

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του στο Σλόβαν - Ολυμπιακός | 11 Αυγούστου 2022
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του στο Σλόβαν - Ολυμπιακός | 11 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση της Ροζάριο Σεντράλ για τον εκ νέου δανεισμό του Μάξι Λοβέρα.

Ζήτηση φαίνεται να έχει στη Γαλλία ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο διεθνής κεντρικός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε δανεικός στον Ατρόμητο την τελευταία σεζόν, πριν από μερικές ημέρες είχε εμφανιστεί ως υποψήφιος για τη Λιλ και τη Ρεν.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο μέσος από τη Γουινέα ενδιαφέρει την Σεντ Ετιέν.

Η γαλλική ομάδα κέρδισε την άνοδο της στην Ligue 1, μαζί με την Οσέρ και την Ανζέ και θέλει να ενισχυθεί ενόψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα.

Παρεμπιπτόντως, η Σεντ Ετιέν θα αντιμετωπίσει τη Μονακό εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι πράσινοι δεν έχουν καταθέσει πρόταση ακόμη στον Ολυμπιακό για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δεσμεύεται με τους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η πειραϊκή ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα πράξει με τον 23χρονο Αφρικανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην Ολυμπιακή ομάδα της εθνικής Γουινέας για το Παρίσι.

Ο Καμαρά έχει 51 συμμετοχές, επτά γκολ και πέντε ασίστ με τον Ολυμπιακό και τον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στον Ατρόμητο έπαιξε σε 35 αγώνες έχοντας πέντε τέρματα.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τσεκάρει τον Αγκιμπού Καμαρά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήση του στη Γουινέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το "όχι" του Ολυμπιακού στη Ροζάριο Σεντράλ

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν την πρόταση της Ροζάριο Σεντράλ για τον εκ νέου δανεισμό του Μάξι Λοβέρα κι έτσι ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής προτίθενται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 25χρονου επιθετικού ύψους 800.000 ευρώ, όπως ορίστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Λοβέρα από τη Ροζάριο Σεντράλ αντί 3.300.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν έπεισε και έκτοτε παραχωρήθηκε δανεικός στην Ρασίνγκ Κλαμπ, στην Ομόνοια, στον Ιωνικό και στη Ροζάριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ