ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για την υπογραφή του Ελ Κααμπί και τον περιμένει άμεσα στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για την υπογραφή του Ελ Κααμπί και τον περιμένει άμεσα στην Ελλάδα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός προσφέρει "γη και ύδωρ" στον Ελ Κααμπί για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" καθώς ανέβασε την προσφορά του στα 5,5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να έρθει πιο κοντά στον Ελ Κααμπί προσφέροντας του ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ανέβει πάνω από τα 5,5 εκατ. ευρώ συνολικά, δηλαδή τα δίνουν όλα για την παραμονή του Μαροκινού επιθετικού τον οποίο, μάλιστα, αναμένουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Αφρικανός σέντερ φορ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας μέσα στο επόμενο 48ωρο, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν πρόκειται για τόσο υψηλές προσφορές και για έναν παίκτη που είναι περιζήτητος στην Ευρώπη και στη Σαουδική Αραβία, λογικό είναι όλα να κρέμονται σε μία κλωστή.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφορά στον Ελ Κααμπί ύψους 2,3 εκατομμυρίων για κάθε χρόνο συμβολαίου, συν 450.000 ως μπόνους για την επίτευξη στόχων, που ανεβάζει το ποσό στα 2,75 εκατ. ευρώ ανά σεζόν και στα 5,5 εκατομμύρια στη διετία.

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ανεβάσει κι άλλο την προσφορά τους το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κάτι για το οποίο δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους οι εμπλεκόμενες πλευρές για ευνόητους λόγους.

Αισιοδοξία για Φορτούνη, οι κρούσεις από Σαουδική Αραβία, Τουρκία και MLS

Παράλληλα, με την περίπτωση του Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα και την υπόθεση του Φορτούνη. Πρόκειται για τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας την οποία υπηρετεί δέκα διαδοχικές σεζόν και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει τον Έλληνα κεντρικό μεσοεπιθετικό, ο Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει εδώ και καιρό την παραμονή του, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα του να συνεχίσει στην πειραϊκή ομάδα. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, από τη στιγμή που ένας παίκτης της ποιότητας του Φορτούνη κυκλοφορεί ελεύθερος υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι που τον καλοβλέπουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος επιθετικός έχει δεχτεί κρούσεις και προσφορές από ομάδες από την Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία και, γενικά, υπάρχουν «σειρήνες» που τον περιτριγυρίζουν. Όλα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε τεντωμένο σχοινί, αλλά φαίνεται πως υπάρχει διάθεση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να μην αφήσουν την υπόθεση να γίνει σήριαλ.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε την οριστική απόφαση του Φορτούνη και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα είναι θετική, έτσι ώστε να συνεχίσουν μαζί και τις επόμενες περιόδους. Όμως, όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, στις μεταγραφές πολλά αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουμε μπει πια σε κρίσιμα εικοσιτετράωρα για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού των Κυπελλούχων Ευρώπης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ