ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα AKTOR

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα εισιτήρια για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR κοστίζουν 20 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα AKTOR για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League την Κυριακή (27/10, 17:00).

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον ASTERAS AKTOR, που θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (27/10) στις 17:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοί μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 και μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους πατώντας εδώ. Η τιμή τους είναι 20 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τρίτη (22/10) στις 11:00.

Gov.gr Wallet

H είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ