CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Το σενάριο στον όμιλο του Champions League

Tottenham's Harry Winks, right, vies for the ball with Olympiakos' Daniel Podence during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's Harry Winks, right, vies for the ball with Olympiakos' Daniel Podence during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Δείτε το σενάριο που υπάρχει στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League μετά τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του Champions League έκαναν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στον όμιλο του Ολυμπιακού. Η Μπάγερν μαζί με την Τότεναμ σφράγισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Βαυαροί επικράτησαν στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο σφράγισε το δεύτερο εισιτήριο με την νίκη επί των ερυθρολεύκων.

Με τη Μπάγερν και την Τότεναμ στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πλέον το μεγάλο δέλεαρ είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί στους "32" του Europa League. Πώς μπορεί να το πετύχει ο Ολυμπιακός; Πολύ απλά με επικράτηση σε βάρος των Σέρβων κατά την 6η και τελευταία αγωνιστική, που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου (22.00) στο Φάληρο.

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" θα φτάσουν τους τέσσερις βαθμούς και ο Ερυθρός Αστέρας θα μείνει στους τρεις. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι Σέρβοι θα είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση στο Europa League και ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα του ομίλου, αλλά και στο πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ημερομηνία Αγωνιστική Αγώνας Σκορ
18 Σεπτεμβρίου Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2
18 Σεπτεμβρίου Μπάγερν - Ερυθρός Αστ. 3-0
1 Οκτωβρίου Ερυθρός Αστ. - Ολυμπιακός 3-1
1 Οκτωβρίου Τότεναμ - Μπάγερν 2-7
22 Οκτωβρίου Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3
22 Οκτωβρίου Τότεναμ - Ερυθρός Αστ. 5-0
6 Νοεμβρίου Μπάγερν - Ολυμπιακός 2-0
6 Νοεμβρίου Ερυθρός Αστ. - Τότεναμ 4-0
26 Νοεμβρίου Ερυθρός Αστ. - Μπάγερν 0-6
26 Νοεμβρίου Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2
11 Δεκεμβρίου Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστ.
11 Δεκεμβρίου Μπάγερν - Τότεναμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
Μπάγερν 15
Τότεναμ 10
Ερυθρός Αστέρας 3
Ολυμπιακός 1
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ