ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελική αντεπίθεση για τον Ποντένσε, οι επτά λόγοι που τον θέλει πάλι ντυμένο στα ερυθρόλευκα

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να το πάει μέχρι τέλους για να πάρει ξανά πίσω στο Λιμάνι τον Ντάνιελ Ποντένσε και αυτοί είναι οι επτά λόγοι που τον θέλει δικό του.

Ο Ολυμπιακός θα την παλέψει μέχρι το τέλος την μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε για μια σειρά από λόγους: Πρώτον, γιατί θέλει τον παίκτη κι ο τελευταίος επίσης, θέλει να συνεχίσει στην πειραϊκή ομάδα.

Δεύτερον, οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από έναν εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έψαχνε τρία χρόνια τον αντί-Ποντένσε όταν ο τελευταίος πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και δεν έβρισκε.

Τρίτον, ο Πορτογάλος επιθετικός ταιριάζει γάντι στον τρόπο παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Μεντιλίμπαρ, γι' αυτό κι ο τελευταίος επιθυμεί την απόκτησή του.

Τέταρτον, ο Ποντένσε γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού κι εκφράζει αγωνιστικά και στα αποδυτήρια αυτό που θέλει η πειραϊκή ομάδα.

Πέμπτον, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν κομβικός στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού κι η συμβολή του ήταν καθοριστική στο σκοράρισμα (15 γκολ) όσο και στην αξιοποίηση των συμπαικτών του (μοίρασε 13 ασίστ).

Έκτον, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι αγωνιστικά έτοιμος καθώς ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Γουλβς κι έπαιξε ως αλλαγή στο παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα. Και

Έβδομον, στη διοίκηση αφουγκράζονται τον κόσμο και την επιθυμία των ερυθρολεύκων οπαδών για την παραμονή του Ποντένσε, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μαζί με τους Μασούρα, Ρέτσο και Ροντινέι.

Παρεμπιπτόντως, η Γουλβς βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και τα τελευταία εικοσιτετράωρα χτύπησε την πόρτα της Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Βιλφρίντ Ζαχά.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Κρίσταλ Πάλας είναι θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στην Αγγλία κι εκτός από τη Γουλβς ενδιαφέρον έχει δείξει κι η Λέστερ.

Οι "λύκοι" πράγματι έχουν υψηλές απαιτήσεις (10 εκατομμύρια), όπως έχουμε αναφέρει, όπως κι ο ποδοσφαιριστής (2,5 – 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο), αλλά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει την τελική του αντεπίθεση για την απόκτηση του Ποντένσε κι ευελπιστεί να τα καταφέρει έστω κι αν χρειαστεί να φτάσει η υπόθεση έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ