ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Κορδόν απο τον ρόλο του συντονιστή στις ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, γράφει η Marca

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν για τη λύση της συνεργασίας τους 13 μήνες μετά από την άφιξή του στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Marca".

Ο Αντόνιο Κορδόν ήταν ένα πρόσωπο που είχε επιφορτιστεί μεγάλο μέρος των ευθυνών για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού τη σεζόν 2023-24 καθώς είχε αναλάβει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή των ερυθρολεύκων και ήταν εκείνος που είχε φέρει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στους Πειραιώτες.

Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν έμελε να μακροημερεύσει καθώς μετά από το διαζύγιο της ελληνικής ομάδας με τον συμπατριώτη του, Μαρτίνεθ, ο Κορδόν αναγκάστηκε λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος να αφήσει τη χώρα μας και το πόστο που του είχε ανατεθεί, με τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους να αλλάζει μορφή και τον ίδιο να αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στην ομάδα.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος Ισπανός είχε ρόλο συντονιστή και στις άλλες ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο αυτή η συνεργασία έλαβε επίσημα τέλος σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Marca".

"Ο Ισπανός Αντόνιο Κορδόν κατέληξε σε συμφωνία αυτή την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του 13 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και την επιτυχία της κατάκτησης του Conference League.

Ο Κορδόν, είχε προήχθη τον Δεκέμβριο του 2023 για να συντονίσει τα αθλητικά τμήματα του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε και τώρα, 13 μήνες μετά, κλείνει την παρουσία του στην Ελλάδα και περιμένει να αναλάβει κάποιο νέο έργο", αναφέρει μεταξύ άλλων το μαδριλένικο μέσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ