CONFERENCE LEAGUE

Ολυμπιακός: Την Δευτέρα η αποστολή των QR Codes - εισιτηρίων από την UEFA

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα INTIME SPORTS

Η UEFA θα αποστείλει την Δευτέρα (27/5) τα QR Codes - εισιτήρια σε όλους τους φιλάθλους που έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία κι έχουν λάβει απαντητικό email από την Ομοσπονδία.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του. Την Τετάρτη (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) κοντράρεται με την Φιορεντίνα στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League.

Η διαδικασία των εισιτηρίων έχει προχωρήσει, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να περιμένουν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους.

Μάλιστα, η αποστολή των QR Codes - εισιτηρίων σε όλους τους φιλάθλους που έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία κι έχουν λάβει απαντητικό email από την UEFA θα γίνει την Δευτέρα (27/5) από την Ομοσπονδία.

Υπάρχει συμβουλή, οι κληρωθέντες να κοιτούν και την κατηγορία spam στο mail τους. Το email της κλήρωσης θα έχει ισχύ μέχρι σήμερα (27/05) στις 17:00. Όποιος δεν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, να γνωρίζει πως το εισιτήριο επιστρέφει στην κατοχή της UEFA.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ