ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ερυθρόλευκο βάθος στο κέντρο της άμυνας μετά τη μεταγραφή του Κάρμο

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φέρνει το Ντάβιντ Κάρμο και κάνει την ακριβότερη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού στην ελληνική ιστορία. Αυτό είναι πλέον το βάθος των ερυθρόλευκων στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μία πραγματικά μεγάλη μεταγραφή. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την υπέρβαση και ο Ντάβιντ Κάρμο επιστρέφει στην Ελλάδα, με τους Πειραιώτες να τα έχουν βρει με την Πόρτο για την μετακίνηση του υψηλόσωμου Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την ακριβότερη μεταγραφή στόπερ που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και μία από τις ακριβότερες στην ιστορία, προσφέροντας στην Πόρτο 11+4 εκατομμύρια ευρώ και τον Κάρμο να βάζει υπογραφή για πέντε χρόνια, με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο.

Οι ερυθρόλευκοι προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με υψηλές παρουσίες, ύψους 1.96 και 25 ετών. Ένα δυσέρευτο πακέτο που αναβαθμίζει συνολικά τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, οι Πειραιώτες διαθέτουν βάρος στο κέντρο της άμυνάς τους, με παίκτες πρώτης γραμμής.

Το βάθος στο κέντρο της άμυνας

Ο Ντάβιντ Κάρμο θα έχει από εδώ και πέρα τον πρώτο λόγο στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων. Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν επίσης αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή τον Λορέντσο Πιρόλα, ενώ ο Νέλσον Άμπι - επίσης παίζει με το αριστερό - παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Σουόνσι, για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, είναι δεξιοπόδαρος και πρόκειται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κάρμο, όπως ακριβώς συνέβη και στο δεύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν και μάλιστα μεγάλη επιτυχία.

Δεξιοπόδαρος είναι επίσης ο Ζουλιάν Μπιανκόν, όπως και ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος όμως την δεδομένη στιγμή δουλεύεται από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ως κεντρικός αμυντικός.

Τέλος την ομάδα των κεντρικών αμυντικών κλείνει ο Ισίδωρος Κουτσίδης, ένας ποδοσφαιριστής για το μέλλον του Ολυμπιακού. Σε αυτή την ομάδα των στόπερ δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό των ερυθρόλευκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ