ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το καλωσόρισμα του Μεντιλίμπαρ στον Γουίλιαν και η μεγάλη επιθυμία του Βραζιλιάνου επιθετικού

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μεντιλίμπαρ υποδέχθηκε τον Γουίλιαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να δουλέψει για να βρεθεί στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον Γουίλιαν Μπόρχες ντα Σίλβα στον Ρέντη τον καλωσόρισε στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια το έκανε και μπροστά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές λέγοντας τα εξής: "Ο Γουίλιαν θα είναι μαζί μας, όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και η πειραϊκή ΠΑΕ ανάρτησε σχετικό βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα, τόσο στις ασκήσεις τακτικής όσο και στο δίτερμα, δείχνοντας μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί όσο τον δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Γουίλιαν χρειάζεται τον χρόνο του, καθώς είναι διαφορετικό να γυμνάζεται κανείς μόνος του και αλλιώς με ομάδα, αλλά δείχνει διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά για να καλύψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το χαμένο έδαφος του καλοκαιριού. Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει επίσης ειδικό πρόγραμμα ώστε να βοηθήσει πιο γρήγορα τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ