ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "πάμε άμυνα" του Φορτούνη για το μπάσκετ και τα πούρα του Βατσλίκ μέσα στο αεροπλάνο

Ο Φορτούνης παρακολουθεί τον αγώνα μπάσκετ μαζί με τους Φορτούνη, Μασούρα και Ανδρούτσο
Ο Φορτούνης παρακολουθεί τον αγώνα μπάσκετ μαζί με τους Φορτούνη, Μασούρα και Ανδρούτσο PRINT SCREEN

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για 47η φορά στην ιστορία τους. Την ίδια στιγμή ξεχώριζε και το ενδιαφέρον των Φορτούνη, Μασούρα και Ανδρούτσο για τον αγώνα με τη Μονακό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube την παρακάμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, από την οποία έδειξε πλάνα από τους πανηγυρισμούς των ερυθρόλευκων για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά ανέβασε πλάνα από τα αποδυτήρια της Τούμπας, στα οποία σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με μπύρες και χαρτάκια με το νούμερο "47", όσα και τα πρωταθλήματα της ομάδας.

Παράλληλα έδειξε πλάνα και από τους πανηγυρισμούς στο αεροπλάνο, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν (και) την πρόκριση στο Final-Four της EuroLeague, που πέτυχε ο μπασκετικός Ολυμπιακός επί της Μονακό, αλλά και την αγωνία με την οποία παρακολουθούσαν το παιχνίδι οι Φορτούνης, Μασούρας και Ανδρούτσος.

Στο αεροπλάνο οι παίκτες του Μαρτίνς πανηγύρισαν με τον ύμνο της ομάδας, αλλά και με τα "καθιερωμένα" πούρα, που μοίρασε ο Βατσίλ στους συμπαίκτες του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ