ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πρέσινγκ για τον Κάρμο και η κίνηση της Πόρτο για την απόκτηση του Φαγέ από την Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Το πρέσινγκ για τον Κάρμο και η κίνηση της Πόρτο για την απόκτηση του Φαγέ από την Μπαρτσελόνα
INTIME

Ο Ολυμπιακός κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πείσει την Πόρτο να πει το ναι για τον Κάρμο την ώρα που οι "δράκοι" θέλουν να αποκτήσουν τον Φαγέ από την Μπαρτσελόνα και "καίγονται" για τα χρήματα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Νταβίντ Κάρμο και τον ατζέντη του Κάρλος Γκονσάλβες προσπαθούν να βρουν την φόρμουλα στις συζητήσεις με την Πόρτο, προκειμένου ο Ανγκολέζος κεντρικός χαφ να συνεχίσει να αγωνίζεται στην πειραϊκή ομάδα και τη νέα περίοδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τους "δράκους" και έχουν ρίξει διάφορες λύσεις στο τραπέζι, από την επέκταση του δανεισμού του παίκτη μέχρι την αγορά μεγάλου ποσοστού των δικαιωμάτων του. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος των «μπλε» Αντρέ Βίλας-Μπόας θα έχει συνάντηση με τον Κάρμο από μέρα σε μέρα, από την οποία θα κριθούν πολλά.

Την ίδια ώρα, η Πόρτο προχώρησε σε μία κίνηση που επηρεάζει την υπόθεση του Κάρμο. Η πορτογαλική ομάδα χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μικαγίλ Φαγέ ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποιος κλείνει τα 20 του χρόνια σε ένα μήνα, είναι αριστεροπόδαρος και περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά και οι "δράκοι" προσπαθούν να προλάβουν τους υπόλοιπους "μνηστήρες".

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε πρόταση της Λανς ύψους 9.000.000 ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο και οι "μπλαουγκράνα" ζητούν τώρα 15.000.000 για την παραχώρηση του Φαγέ, αλλά να κρατήσουν και ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με ισπανικά και πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Φαγέ, Χουάνμα Λόπες συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα και πρώην άσο της Πόρτο, Ντέκο, στη Βαρκελώνη για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αφρικανού αμυντικού και αναμένονται εξελίξεις.

Στην Πορτογαλία πάντως επισημαίνουν ότι η Πόρτο θέλει να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φαγιέ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Και αυτό διότι οι "μπλε" θέλουν να δημιουργήσουν έσοδα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες για να είναι "οκ" με τα οικονομικά τους και τους ισολογισμούς τους.

Άλλωστε, ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει υποχρεώσεις με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα έως τις 23 Ιουνίου. Επίσης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Sport", ο Φαγέ είναι ανοιχτός στην προοπτική της Πόρτο, αλλά θέλει να αναλύσει με τον εκπρόσωπο του τις προτάσεις που έχει από ομάδες από ισχυρότερα πρωταθλήματα, όπως της Premier League.

Στην Πόρτο θέλουν τον Μικαγίλ Φαγέ για βασικό αριστερό στόπερ και, εφόσον μάλιστα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα, δύσκολα θα κρατήσουν και τον Κάρμο. Θα πει κάποιος, ότι οι "Δράκοι" θα κοιτάξουν να πουλήσουν τον τελευταίο, είτε στον Ολυμπιακό είτε σε άλλη ομάδα (τον θέλουν η Γουλβς και η Λέστερ), ώστε να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για την αγορά του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού.

Σε κάθε περίπτωση, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τα δικά τους "χαρτιά" και κοιτούν να φέρουν την υπόθεση του Κάρμο στα μέτρα τους, προκειμένου να διατηρήσουν τον υψηλόσωμο στόπερ στο ρόστερ τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ