ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ζέλσον Μαρτίνς

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έχει υποστεί θλάση στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς χτύπησε στο 82ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, έπειτα από μία ατομική ενέργεια.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έπιασε το πρόσωπό του και έπεσε στο έδαφος και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μοιάζοντας να έχει βάλει τα κλάματα.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ γλίτωσε χειρότερης μορφής θλάση, η οποία θα τον άφηνε εκτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, και έτσι αναμένεται να επιστρέψει το τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη.

Επομένως, ο Μεντιλίμπαρ θα τον έχει στη διάθεσή του ξανά εν μέσω των playoffs της Stoiximan Super League. Θυμίζουμε πως ο Μαρτίνς δεν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει έξι συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, ενώ και το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο ίδιο σημείο, όπως ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ.

Απέναντι στον Βόλο (3/3, 19:30), ο Ισπανός προπονητής, εκτός από τον Μαρτίνς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κίνι και Φορτούνη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ