ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Β': Απέκτησε τον Σαουδάραβα Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι και ετοιμάζει ακόμα έναν

Ο Μοχάμεντ Σαντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μοχάμεντ Σαντ με τη φανέλα του Ολυμπιακού PRINT SCREEN

Η Άμπχα από τη Σαουδική Αραβία ενημέρωσε στο Twitter πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι. Θα ενισχύσει τη β' ομάδα και θα ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους τις επόμενες μέρες μαζί με έναν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από την ίδια χώρα.

Απρόσμενη μεταγραφή από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται να έκανε ο Ολυμπιακός. Η Άμπχα ενημέρωσε στο Twitter πως οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Μοχάμεντ Σάαντ Αλ-Καχτάνι, ο οποίος θα ενισχύσει τη β' ομάδα.

Μάλιστα, δοκιμάστηκαν ακόμη δύο παίκτες στον Ρέντη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπεισε τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων. Έχει υπογράψει και έτσι θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με ακόμη έναν Σαουδάραβα παίκτη που βρέθηκε στον Ρέντη.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος "Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)".

"Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδάραβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού" έγραφε η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για τη συνεργασία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ