ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βλέπει Γιαζίτζι, Παπακανέλλο και όχι μόνο ο Μεντιλίμπαρ στο φιλικό ματς με τον Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Βλέπει Γιαζίτζι, Παπακανέλλο και όχι μόνο ο Μεντιλίμπαρ στο φιλικό ματς με τον Ατρόμητο

Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γιαζίτζι και ο Παπακανέλλος θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την Πέμπτη (10/10) στο φιλικό με τον Ατρόμητο στις 12:00 στον Ρέντη. Σε ποιους άλλους παίκτες θα έχει το βλέμμα του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ημέρα αγώνα, έστω και προπονητικού χαρακτήρα, η Πέμπτη (10/10) για τον Ολυμπιακό. Αν κι απουσιάζει το μισό ρόστερ αυτές τις μέρες από τον Ρέντη, καθώς λείπουν 14 ποδοσφαιριστές με υποχρεώσεις στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, εντούτοις ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ζήτησε να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι κι έτσι η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στις 12 το μεσημέρι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε οι ερυθρόλευκοι να δώσουν φιλικό αγώνα, αφενός μεν για να σπάσει τη μονοτονία των προπονήσεων, αφετέρου δε διότι θέλει να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Όπως, για παράδειγμα, τον Γιαζίτζι, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ήρθε στην Ελλάδα στις 28 Σεπτεμβρίου και δεν έχει προλάβει ακόμη να αγωνιστεί.

Ο Τούρκος κεντρικός μεσοεπιθετικός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθεί κι έξτρα πρόγραμμα, αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον δει σε συνθήκες αγώνα, ώστε να διαπιστώσει αν θα τον βάλει σύντομα στα παιχνίδια ή θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή.

Ο Γιαζίτζι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πει στον έμπειρο τεχνικός πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος κι απομένει να φανεί μέσα από το φιλικό με τον Ατρόμητο και τις προπονήσεις του επόμενου οκταημέρου.

Πέρα από τον έμπειρο Τούρκο επιτελικό χαφ, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θέλει να δει ο Ισπανός κόουτς.

Όπως είναι ο Γκαρθία, ο Ολιβέιρα και ο Παπακανέλλος. Οι δύο πρώτοι δεν είναι ακόμη στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουν οι ίδιοι, αλλά κι ο Μεντιλίμπαρ, ενώ ο τελευταίος περιμένει πως και πως να πάρει την ευκαιρία του, βαδίζοντας στον δρόμο του Κωστούλα και του Μουζακίτη.

Επίσης, ο έμπειρος προπονητής θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πασχαλάκη, καθώς μέχρι σήμερα είναι βασικός ο Τζολάκης στο πρωτάθλημα και στο Europa League, στον Μπιανκόν που δεν έχει παίξει τελευταία, ενώ θέλει να δει και τον Ανδρούτσο οποίος προπονείται κανονικά εδώ και καιρό με την πρώτη ομάδα.

Άλλωστε, ο τελευταίος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, έφτασε να αγωνιστεί στην Εθνική κι ο Μεντιλίμπαρ θα του ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο φιλικό με τον Ατρόμητο, δηλαδή, σε συνθήκες αγώνα επιπέδου Stoiximan Super League.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες της ομάδας Κ19, πέρα από την περίπτωση του Παπακανέλλου.

Για παράδειγμα, απουσιάζουν κι οι τρεις διεθνείς σέντερ φορ από τον Ρέντη, οι Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ και Κωστούλας, αλλά κι ο Μασούρας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί υπό προϋποθέσεις στη συγκεκριμένη θέση, οπότε ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους δύο 18χρονους επιθετικούς, τον Νιγηριανό Αμπντουλατίφ Ταϊγέ Γιουσούφ και τον Λαμίν Σιλά από την Γκάμπια, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο τέρμα της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού (2-1) στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.

Αντίθετα, δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι τραυματίες Τσικίνιο, Γουίλιαν αλλά και ο Μαρτίνς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κι αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σε πιο εντατικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα και προς το τέλος της θα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός αν θα τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ή θα τους προφυλάξει ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν την Παρασκευή (11/10) το πρωί και θα μετά θα πάρουν ρεπό μέχρι την Τρίτη (15/10) όταν και θα επιστρέψουν στον Ρέντη για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ