ΑΕΚ

Τα βρήκαν ΑΕΚ - Ντνίπρο για Μανωλά

Τα βρήκαν ΑΕΚ - Ντνίπρο για Μανωλά
Μανωλάς INTIME SPORTS

Το σήριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ΑΕΚ και Ντνίπρο τα βρήκαν στο τελικό ποσό.

Μπορεί να έχει κρατήσει κάτι παραπάνω από 24 ώρες, αλλά το τέλος της υπόθεσης φαίνεται πως έφτασε (εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου). Συγκεκριμένα η τελική πρόταση του Ντνίπρο που βρήκε σύμφωνη και την ΑΕΚ ήταν 500.000 καθαρά στην ταμεία του δικεφάλου, 120.000 ευρώ στο Θρασύβουλο (ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται η ομάδα της Φυλής) και 100.000 ευρώ ως προμήθεια στους μάνατζερ.

Θεωρητικά, το νούμερο που υπήρξε το απόγευμα (700.000) δεν αλλάζει αλλά αλλάζει ο τρόπος κατανομής και φυσικά παίρνει και ο Θρασύβουλος περισσότερα χρήματα.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε τέσσερις ανατροπές αλλά όλα δείχνουν οριστική εξέλιξη. Μοναδική λεπτομέρεια που πρέπει να διευθετηθεί, είναι να περάσει την μεταγραφή η Ντνίπρο καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ουκρανία ολοκληρώθηκε αλλά ο παίκτης δεν έχει ακόμα δηλωθεί. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει.

Το χρονικό της όλης υπόθεσης

Το πρωί της Τετάρτης αναφέραμε για την πρόταση της Ντνιεπρ και την αντιπρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον ουκρανικό σύλλογο για τον Μανωλά. Την Πέμπτη κάναμε λόγω για τις πιέσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η πλευρά της ΑΕΚ άφησε να διαρρεύσει πως υπήρξε οριστική συμφωνία με την Ντνιέπρ, με το κόστος να ορίζεται στις 100.000 ευρώ και την Ένωση να παίρνει άλλες 600.000 ευρώ μετά από ειδική συμφωνία με την ουκρανική ομάδα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Θρασύβουλου που έχει άμεσο ενδιαφέρον, η οποία αποτυπώθηκε στο Sport24.gr με δήλωση του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ.

Το βράδυ της Παρασκευής τα δεδομένα άλλαξαν ξαφνικά, με την Ντνιέπρ να "κλωτσάει" όσον αφορά τον όρο με τις 600.000 ευρώ.

Τι ισχυρίστηκαν οι δυο πλευρές

Η πλευρά του Μανωλά ισχυρίστηκε πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το ιδιότυπο συμφωνητικό των 600.000 ευρώ, καθώς ουκρανικός σύλλογος δεν δέχεται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που εμπλέκεται και άλλη ομάδα (Θρασύβουλος).

Η επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ ήταν πως η μεταγραφή κολλάει σε αυτό που αναφέραμε παλαιότερα. Δηλαδή οι Ουκρανοί αδυνατούν να παρέχουν φερέγγυες τραπεζικές εγγυήσεις για το ποσό των 600.000 ευρώ και πρότειναν να τις παρέχουν μέσω μία θυγατρικής εταιρίας και όχι απευθείας από την Ντνιέπρ.

Τελικά, το τελευταίο επεισόδιο βρήκε τις δύο ομάδες να δίνουν τα χέρια και ο Μανωλάς να αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ