ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νόιερ: "Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στάθηκε στο παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Η Μπάγερν χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κέρδισε την ΑΕΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ και ο αρχηγός των Γερμανών και γκολκίπερ του συλλόγου, Μάνουελ Νόιερ στο τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του αλλά και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός γκολκίπερ τόνισε:

«Παλέψαμε για να σκοράρουμε, τρέξαμε πολύ και τους κουράσαμε και όταν βάλαμε τα γκολ έπεσε η ψυχολογία τους. Μπήκαμε με πάθος στο παιχνίδι και πιέσαμε από το πρώτο ημίχρονο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τα δικά μας ατομικά λάθη έδωσαν αέρα στην ΑΕΚ. Ήμασταν τυχεροί που δεν τα εκμεταλλεύτηκε για να βάλει ένα γκολ».

ΡΟΜΠΕΝ: "ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ"

Από την πλευρά του ο Άριεν Ρόμπεν υποστήριξε:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν σκοράραμε. Επιμείναμε και στην επανάληψη και όταν βάλαμε δυο γκολ το ματς τελείωσε».

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Μπάγερν: «Παίζουμε καλά και κάνουμε ευκαιρίες. Θα έρθουν και τα γκολ. Σήμερα πήραμε τη νίκη και αυτό έχει σημασία.

Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Θα δυσκολευτούμε και πάλι από την ΑΕΚ στο ματς του Μονάχου όπως και σήμερα άλλα με μια ακόμα νίκη σε δυο εβδομάδες θα πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ