ΙΝΤΕΡ

'Ιντερ: Επίσημα ''νερατζούρο" ο Μπιράγκι

Inter Milan's Matias Vecino jumps over Fiorentina's Cristiano Biraghi during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Matias Vecino jumps over Fiorentina's Cristiano Biraghi during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Μπιράγκι, με τον Ιταλό μπακ να επιστρέφει για τρίτη φορά στο Μιλάνο. Στο deal συμπεριλαμβάνεται και η ανταλλαγή του Ντάλμπερτ, που πήγε δανεικός στη Φιορεντίνα.

Έκλεισε μία ακόμη μεταγραφή για την Ίντερ. Ο Κριστιάνο Μπιράγκι ανακοινώθηκε από τους "νερατζούρι" με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος ακραίος μπακ θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του την φανέλα της Ίντερ, καθώς έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Το 2012 πωλήθηκε για μόλις 800 χιλιάδες ευρώ στην Τσιταντέλα.

Αφού περιπλανήθηκε σε διάφορες μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας με συνεχείς δανεισμούς, γύρισε το 2014 στο Μιλάνο για να τον δώσει ξανά με μεταγραφή στην Πεσκάρα το 2016. Η συνέχεια ήταν ιδανική για τον ίδιο, αφού μεταπήδησε στην Φιορεντίνα, βρίσκοντας ουσιαστικά την... Ιθάκη του, αφού στο Μπέργκαμο πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Στο deal συμπεριλαμβάνεται και η ανταλλαγή του Βραζιλιάνου Ντάλμπερτ, που πήγε στους ''βιόλα'' με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ