ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ο Ματιέ είναι κοντά και ενδιαφέρεται για την ευκαιρία"

Olympiakos's Uros Djurdjevic, left, and Sporting's Jeremy Mathieu jump for the ball during the Group B Champions League soccer match between Olympiakos and Sporting CP at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, on Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Olympiakos's Uros Djurdjevic, left, and Sporting's Jeremy Mathieu jump for the ball during the Group B Champions League soccer match between Olympiakos and Sporting CP at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, on Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Η γαλλική έκδοση του Yahoo Sport αναφέρει ότι ο Ζερεμί Ματιέ είναι κοντά στον Ολυμπιακό και πως ο ίδιος ενδιαφέρεται για την προοπτική των Πειραιωτών.

Το όνομα του Ζερεμί Ματιέ παίζει δυνατά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ με πληθώρα δημοσιευμάτων στον ελληνικό Τύπο και η γαλλική έκδοση του Yahoo Sport αναφέρει με τη σειρά της πως ο 35χρονος στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι κοντά στο να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ μπακ, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, φέρεται να είναι ζεστός στην προοπτική του Ολυμπιακού και πως τα "λιοντάρια" δεν είναι αντίθετα στην παραχώρησή του στους Πειραιώτες (το συμβόλαίο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020).

"Ο Ζερεμί Ματιέ πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα ενδιαφερόταν γι' αυτήν την ευκαιρία. Ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θα ήταν αντίθετος στην αποχώρησή του", αναφέρει το Yahoo Sport και μένει να φανεί αν ισχύει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ο Ματιέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σοσό το 2002 και έπαιξε με τη φανέλα της ως το 2005. Ακολούθησε η Τουλούζ ως το 2009, μετά αγωνίστηκε για μια πενταετία στη Βαλένθια και από εκεί τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα μέχρι το 2017. Έκτοτε φοράει τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ενώ έχει πέντε συμμετοχές με τους τρικολόρ, έχοντας αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές.

Την τροπαιοθήκη του κοσμεί ένα Λιγκ Καπ Γαλλίας με τη Σοσό το 2004, δυο πρωταθλήματα Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα (2015, 2016), τρία Κύπελλα με τους Καταλανούς (2015, 2016, 2017), ένα Champions League (2015), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015) και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2016).

AP Photo/Petros Giannakouris

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ