ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς για τη μάχη με την Τότεναμ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο (26/11, 22:00) και ο Μάξι Λοβέρα έμεινε εκτός. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Πορτογάλου προπονητή.

Μετά την κυριακάτικη πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, μια ημέρα μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για τη μάχη με την Τότεναμ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Μάξι Λοβέρα που ξεκίνησε βασικός με τον Πανιώνιο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εν αντιθέσει με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έπαιξε στη Νέα Σμύρνη λόγω τιμωρίας.

Φυσικά, δεν βρίσκονται στις επιλογές του Μαρτίνς οι Λεονάρντο Κούτρης και Χιλάλ Σουντανί, που δεν είχαν δηλωθεί από τον προπονητή στην ευρωπαϊκή λίστα.

Το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ