ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Τραυματίστηκε ο Αζάρ, αμφιβολος για το Clasico

Real Madrid's Eden Hazard reacts after been injured during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Eden Hazard reacts after been injured during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

O Εντέν Αζάρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Η ισοπαλία στο Γαλατάσαραϊ - Μπριζ (1-1) έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης αυτόματα στους "16" του Champions League, ωστόσο η αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν άφησε στο φινάλε μία πικρή γεύση στους μερένγκες.

Από τη μία ήταν η αδυναμία τους να πάρουν μία σπουδαία νίκη αν και προηγήθηκαν 2-0 στο 79ο λεπτό (δέχτηκαν την ισοφάριση από τα γκολ των Εμπαπέ στο 81' και Σαράμπια στο 83') και από την άλλη ήρθε ο τραυματισμός του Εντέν Αζάρ να προβληματίσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Βέλγο να γίνεται αλλαγή από τον Γκάρεθ Μπέιλ στο 69ο λεπτο.

"Είναι κάτι παραπάνω από ένα από χτύπημ.α Έχει στραμπουλήξει τον αστράγαλό του. Ελπίζουμε πως αν ξεκουραστεί για τρεις ημέρες θα είναι εντάξει. Θα δούμε την Τετάρτη πώς θα είναι ο παίκτης.

Ελπίζω να μην έχει γυρίσει άσχημα ο αστράγαλός του. Είναι κρίμα γιατί είχε εξαιρετική εμφάνιση", δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Αζάρ, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως ο παίκτης θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της 18ης Δεκεμβρίου με την Μπαρτσελόνα που θα είναι και το πρώτο Clasico της φετινής σεζόν.

Όσον αφορά στη γενικότερη εμφάνιση της Ρεάλ, ο Ζιζού αρκέστηκε να πει: "Αν παίζαμε έτσι σε κάθε παιχνίδι, θα υπέγραφα για αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Πρόκριση η Σίτι, εξάρα η Μπάγερν, ματσάρα στη Μαδρίτη
Ρεάλ - Παρί: Ο Μαρσέλο αποθέωσε τον Νεϊμάρ στην φυσούνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ